TI EΙΠΕ Ο ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΜΕΙΡΑ ΣΤΗΝ GAZZETTA

Ο Φερνάντο Μέιρα στο gazzetta.gr!
Ο Φερνάντο Μέιρα μιλάει αποκλειστικά στο gazzetta.gr, στάζει... μέλι για τον Παναθηναϊκό και δηλώνει πως περιμένει τις εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του στην Ρωσία!

Ο... killer της Ζενίτ, Φερνάντο Μέιρα, είναι το νέο όνομα που... ξημέρωσε στο «πράσινο στρατόπεδο» για το κέντρο της άμυνας. Ο Πορτογάλος άσος είναι ψηλά στην λίστα του Αντωνίου και απασχολεί τους «πράσινους».



Εξάλλου ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Μαξίμ Μιτροφάνοφ, υποστήριξε ότι είναι έτοιμος να ακούσει οποιαδήποτε πρόταση για τον παίκτη και έτσι άφησε ανοιχτή την... πόρτα στο «τριφύλλι» που γνωρίζει πολύ καλά τα δεδομένα της υπόθεσης και περιμένει, ώστε να κάνει την κίνηση του και να φέρει στην Ελλάδα τον παίκτη.

Το gazzetta.gr βρήκε τον Φερνάντο Μέιρα, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους «πράσινους» και υπογράμμισε πως περιμένει να ενημερωθεί από την Ζενίτ για το ακριβώς συμβαίνει.

«Αυτή την στιγμή δεν έχω επίσημη ενημέρωση για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Σίγουρα μιλάμε για ένα σπουδαίο σύλλογο, γνωστό στην Ευρώπη με πολύ καλό όνομα. Τον είχα αντιμετωπίσει με την φανέλα της Στουτγκάρδης για το Τσάμπιονς Λιγκ. Από κει και πέρα, όμως, είμαι παίκτης της Ζενίτ και περιμένω από την ομάδα να μου πουν τι γίνεται» τόνισε χαρακτηριστικά ο 31χρονος στόπερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...