Θύρα 7: «Πρώτα φταίει η διοίκηση»


ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΖΙΚΟ, Η «ΘΥΡΑ 7» ΤΑ ΕΒΑΛΕ
ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Ευθύνες σε βάρος όλων για την απογοητευτική πορεία του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα επέρριψε η «Θύρα 7», μέσα από την τηλεοπτική της εκπομπή στο Sport TV. «Φταίει η διοίκηση, ο προπονητής και οι παίκτες. Αυτή είναι η σειρά», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα που ειπώθηκε...


ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ


...Πιο συγκεκριμένα, οι οργανωμένοι χρέωσαν στη διοίκηση την αποτυχημένη επιλογή του Ζίκο, καθώς και το ότι δεν έγιναν οι κατάλληλες μεταγραφικές κινήσεις, κάτι που όπως ειπώθηκε, οι ίδιοι έχουν επισημάνει κατ’ επανάληψη απ’ το καλοκαίρι.

Αναφορικά με την γκέλα στην Καβάλα, δεν στάθηκαν τόσο στον Ζίκο, τον οποίο έχουν χαρακτηρίσει ακατάλληλο μετά την ήττα από την ΑΕΚ, αλλά στους παίκτες.

«Έπρεπε να σας πει ο προπονητής πως θα παίξετε; Δέκα χιλιάδες κόσμο είχατε μαζί σας και έπρεπε να νικήσετε», ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

Συγγνώμη από την Καβάλα

Οι οργανωμένοι πήραν θέση και για τα επεισόδια στο «Ανθή Καραγιάννη», ζητώντας συγγνώμη από τη διοίκηση και τον κόσμο της Καβάλας.

Επισήμαναν πως υπήρξαν προκλήσεις, αλλά δεν δικαιολόγησαν την αντίδραση των «ερυθρόλευκων» οπαδών.

http://www.sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...