Τον χτύπησε απορριμματοφόρο




Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στην Μ.Ε.Θ. του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου ο 45χρονος υπάλληλος της καθαριότητας του Δήμου Ρεθύμνου, ο οποίος τραυματίστηκε προχθές το πρωί την ώρα της δουλειάς, στην περιοχή Καστελλάκια.

Ο οδηγός του απορριμματοφόρου έκανε όπισθεν χωρίς να αντιληφθεί ότι ο άτυχος άνδρας βρισκόταν στο πίσω μέρος του οχήματος, με αποτέλεσμα να τον εγκλωβίσει πάνω σε ένα τειχίο με κάδους.

Ο 45χρονος εργάτης, πατέρας δύο παιδιών, εργάζεται στην υπηρεσία καθαριότητας τους τελευταίους επτά μήνες. Η κατάσταση της υγείας του χθες βελτιώθηκε σημαντικά, με αποτέλεσμα οι θεράποντες ιατροί να τον αποδιασωληνώσουν.

Από χθες είχε επαφή με το περιβάλλον και σήμερα αναμένεται να βγει από την εντατική και να οδηγηθεί σε θάλαμο, σημείωσε ο διευθυντής της μονάδας εντατικής θεραπείας Χαράλαμπος Μαρκάκης.

Αναφορικά με τις καταγγελίες του αδερφού του θύματος για την ικανότητα του οδηγού του απορριμματοφόρου, ο οποίος είχε πέρυσι τραυματίσει θανάσιμα μια ηλικιωμένη γυναίκα, ο αντιδήμαρχος αρμόδιος για θέματα καθαριότητας, Τάσος Παπαδουράκης, σημείωσε πως πρόκειται για ένα ατύχημα και θα ακολουθηθούν κατά γράμμα οι διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος.

Σε επιστολή του προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας το Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου επαναφέρει το πάγιο αίτημά του για την ίδρυση γραφείου τεχνικής και υγειονομικής επιθεώρησης στον νομό.

Πηγή: Ρεθυμνιώτικα Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...