ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

Στο στάδιο της επεξεργασίας είναι η διακυβερνητική συμφωνία Ελλάδος - Ρωσίας για την αγορά 420 ελαφρών τεθωρακισμένων από τη χώρα μας, ανακοίνωσε σήμερα η Rosoboronexport. «Στις αρχές του 2008, το ελληνικό υπουργείο Εθνικής Αμυνας υπέβαλε επίσημη αίτηση για την παράδοση των οχημάτων του. Η διακυβερνητική συμφωνία και το σχετικό συμβόλαιο αγοράς είναι στο στάδιο της επεξεργασίας με την προοπτική της υπογραφής τους», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο εξαγωγέας όπλων του ρωσικού κράτους. Σύμφωνα με τη Rosoboronexport, πρόκειται για 420 ολοκαίνουρια -όπως χαρακτηριστικά αναφέρει- τεθωρακισμένα του στρατού BMP-3M, χωρίς όμως να δίνει άλλες διευκρινίσεις για το συμβόλαιο.

1 σχόλιο:

Fremendog είπε...

Η είδηση των ημερών είναι ότι τα κορυφαία άρματα μάχης στον κόσμο Leopard-2HEL που πήρε η Ελλάδα θα είναι τα επόμενα τρία χρόνια κατάλληλα μόνο για επιδείξεις και παρελάσεις. Ο λόγος; Δεν έχουμε αγοράσει πυρομαχικά!!! Διάβασε εδώ:

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=5458&Itemid=40

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...