ΟΦΗ – Παναθηναϊκός Live 0-1



Έπειτα από όμορφη σέντρα του Χουχούμη από αριστερά, ο Τοτσέ προλαβαίνει τον Σόουζα και με όμορφη προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής, στέλνει την μπάλα στα δίχτυα!
by Γιώργος Μαραθιανός 5:34 PM



8' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ!




5' Το παιχνίδι δεν έχει αποκτήσει ρυθμό και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο δυνατό αέρα, ο οποίος δυσκολεύει το έργο των ποδοσφαιριστών.
by Γιώργος Μαραθιανός 5:30 PM



1': Ξεκίνησε το παιχνίδι.
by Γιώργος Μαραθιανός 5:25 PM



Μια προσπάθεια βέβαια που δεν μοιάζει να έχει πολλές... προοπτικές επιτυχίας, αφού ο δυνατός αέρας τα επαναφέρει άμεσα στο γήπεδο.
by Γιώργος Μαραθιανός 5:24 PM



Μικρή καθυστέρηση στην έναρξη του αγώνα, λόγω των προσπαθειών των ανθρώπων του γηπέδου να καθαρίσουν τον αγωνιστικό χώρο από τα χαρτάκια που έπεσαν από την εξέδρα.
by Γιώργος Μαραθιανός 5:23 PM



Μέσα στη γνώριμα όμορφη ατμόσφαιρα που φτιάχνουν οι φίλοι του ΟΦΗ στο "Γεντί Κουλέ", όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει το παιχνίδι.
by Γιώργος Μαραθιανός 5:11 PM



Τερματοφύλακας ο Γουναρίδης και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Ιωαννίδης, Ζαχαράκης, Σόουζα και Μονιάκης. Στα χαφ θα είναι οι Βερόν, Λαμπρόπουλος και Κουρδάκης, ενώ μπροστά τους θα ξεκινήσουν οι Κουτσιανικούλης (αριστερά), Σίσιτς (δεξιά) και Παπάζογλου (κορυφή).
by Γιώργος Μαραθιανός 5:02 PM



Το γνωστό 4-3-3 του Νίκου Αναστόπουλου, από την άλλη, θα παραταχθεί ως εξής:
by Γιώργος Μαραθιανός 5:01 PM



Κάτω από τα δοκάρια ο Καρνέζης και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Χουχούμης, Πίντο, Βελάσκες και Σεϊταρίδης. Σε ρόλο καθαρού αμυντικού χαφ θα είναι ο Βιτόλο, ως εσωτερικοί μέσοι θα ξεκινήσουν οι Μαρίνος (αριστερά) και Ζέκα (δεξιά), ενώ στην τριάδα της επίθεσης θα είναι οι Σισοκό (αριστερά), Μαυρίας (δεξιά) και Τοτσέ (κορυφή).
by Γιώργος Μαραθιανός 5:01 PM



Με αυτά τα δεδομένα, το 4-3-3 που κατά πάσα πιθανότατα θα χρησιμοποιήσει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αναμένεται να διαμορφωθεί ως εξής:
by Γιώργος Μαραθιανός 4:59 PM



Σε αυτή λοιπόν ξεκινά για πρώτη φορά στη Σούπερ Λίγκα ο Χουχούμης, ενώ βασικός είναι και ο Μαυρίας. Στον πάγκο, από την άλλη, βρίσκονται οι Χριστοδουλόπουλος, Σπυρόπουλος και Κουίνσι.
by Γιώργος Μαραθιανός 4:58 PM



Αρκετές αλλαγές -άλλες αναμενόμενες και άλλες μη- στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού.
by Γιώργος Μαραθιανός 4:56 PM



Αναπληρωματικοί για τους "πράσινους" οι: Κοτσόλης, Χριστοδουλόπουλος, Φορναρόλι, Λαγός, Σπυρόπουλος, Φουρλάνος, Κουίνσι
by Γιώργος Μαραθιανός 4:55 PM



Στον πάγκο για τους Κρητικούς θα είναι οι: Αγριμάκης, Σαρ, Μπανούσης, Ζορμπάς, Βάντο, Περογαμβράκης, Βιτώρος
by Γιώργος Μαραθιανός 4:55 PM



ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Ιωαννίδης, Ζαχαράκης, Σόουζα, Μονιάκης, Βερόν, Λαμπρόπουλος, Κουρδάκης, Κουτσιανικούλης, Σίσιτς, Παπάζογλου
by Γιώργος Μαραθιανός 4:54 PM



ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καρνέζης, Χουχούμης, Πίντο, Βελάσκες, Σεϊταρίδης, Βιτόλο, Μαρίνος, Σισοκό, Ζέκα, Μαυρίας, Τοτσέ
by Γιώργος Μαραθιανός 4:54 PM



Πριν πούμε οτιδήποτε άλλο όμως, ας δούμε τις συνθέσεις με τις οποίες θα παραταχθούν οι δυο ομάδες...
by Γιώργος Μαραθιανός 4:50 PM



Μια υπόθεση που δεν μοιάζει ακριβώς εύκολη, βέβαια, απέναντι στον ΟΦΗ. Και ακόμα περισσότερο στον ΟΦΗ αυτής της περιόδου, που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, προέρχεται από νίκη στο κρητικό ντέρμπι με τον Πλατανιά και... βρίσκεται πάνω από τον σημερινό του αντίπαλο στη βαθμολογία.
by Γιώργος Μαραθιανός 4:49 PM



Μπορεί λοιπόν η πρώτη νίκη στο ΟΑΚΑ να αγνοείται ακόμα, αλλά οι "πράσινοι" έχουν άλλη προτεραιότητα σήμερα: Να πάρουν το τρίτο διπλό τους (και μάλιστα σε μια δύσκολη έδρα) και εκμεταλλευόμενοι και τα υπόλοιπα αποτελέσματα, να κερδίσουν έδαφος στη βαθμολογία.
by Γιώργος Μαραθιανός 4:48 PM



Και γι' αυτό το στόχο όμως, ο Παναθηναϊκός απαιτείται να παρουσιάζει στην Ελλάδα το ίδιο πρόσωπο που δείχνει στην Ευρώπη. Αυτό που δεν του δίνει νίκες μεν, αλλά αν μη τι άλλο ικανοποιεί με την άρνησή του να παραδοθεί (όπως αυτή που έδειξε με τη Λάτσιο) τους φίλους του.
by Γιώργος Μαραθιανός 4:46 PM



Έκανε, έτσι, πιο εφικτό στόχο (όπως παραδέχθηκε σε δηλώσεις του και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος) την κατάκτηση της δεύτερης θέσης.
by Γιώργος Μαραθιανός 4:44 PM



Η ισοπαλία με τον Άρη, λοιπόν, τον επανέφερε στις γκέλες (μετά το διπλό στην Ξάνθη) και μεγάλωσε ακόμα περισσότερο τη διαφορά του από την κορυφή.
by Γιώργος Μαραθιανός 4:44 PM



Ακριβώς την ώρα που πίστευε ότι -έστω και δύσκολα- θα έχτιζε τη βάση για ένα σερί αντεπίθεσης στη Σούπερ Λίγκα, ο Παναθηναϊκός είδε τον Γιαννιώτα να του τα γκρεμίζει όλα στο ΟΑΚΑ.
by Γιώργος Μαραθιανός 4:43 PM



Καλησπέρα σας! Μαζί θα παρακολουθήσουμε το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
by Γιώργος Μαραθιανός 4:14 PM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...