Θύμα κλοπής ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος


Θύμα κλοπής ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος
Θύμα κλοπής έπεσε στην Θεσσαλονίκη ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος που βρέθηκε στην συμπρωτεύουσα με αφορμή την κηδεία του διάσημου καρδιοχειρουργού Παναγιώτη Σπύρου. Kλάπηκε και το πιστόλι του.
Μετά την κηδεία στην οποία παρέστησαν περίπου 2500 πολίτες, γευμάτισε στο εστιατόριο ΤΑ ΝΗΣΙΑ του παλιού του φίλου και σεφ Γιάννη Αλεξίου. Εκεί βγήκε στο πεζοδρόμιο της Προξένου Κορομηλά για να απολαύσει το πούρο του δεδομένου ότι στο εστιατόριο απαγορεύεται.

Συνομίλησε με κόσμο που τον έβλεπε και τον καλωσόριζε ενώ για άγνωστο λόγο δύο ώρες μετά αντιλήφθηκε ότι το τσαντάκι του με τα προσωπικά του αντικείμενα -ένα μαύρο τσαντάκι τύπου μπανάνα- είχε κάνει φτερά.

Κινητοποιήθηκαν οι πάντες μέσα κι έξω από το χώρο του εστιατορίου, έψαξαν τους διπλανούς κάδους σκουπιδιών ερευνήθηκαν κοντινές κάμερες τραπεζών μήπως κατέγραψαν κάποια κίνηση αλλά δεν υπήρξε ίχνος από το τσαντάκι.

Το τσαντάκι περιείχε πολύτιμα έγγραφα, κάρτες τραπεζών αλλά και το περίστροφό του. Τις απογευματινές ώρες ο γνωστός δημοσιογράφος μετέβη στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου -σύμφωνα με πληροφορίες- στην Αριστοτέλους κι έκανε την σχετική καταγγελία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...