Βουλευτής ΠΑΣΟΚ: "Θα πλάκωνα τον Παπανδρέου στις σφαλιάρες"


Βουλευτής ΠΑΣΟΚ: "Θα πλάκωνα τον Παπανδρέου στις σφαλιάρες" : Δήλωση – βόμβα  έκανε  η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της διευρυμένης νομαρχιακής επιτροπής του κόμματος στην Χαλκίδα. Κατά
Δήλωση – βόμβα...
  έκανε  η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της διευρυμένης νομαρχιακής επιτροπής του κόμματος στην Χαλκίδα.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης η κ. , Περλεπε είπε : «ο Παπανδρέου διέλυσε το κόμμα. Εάν τον έβρισκα στον δρόμο θα τον πλάκωνα στις σφαλιάρες».

Υπενθυμίζεται ότι η πρώην βουλευτής είχε υποστηρίξει θερμά τον Γιώργο Παπανδρέου στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ το 2007 .

«Μάρτυρες» της οργισμένης της δήλωσης ήταν  μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Καλλιθέας, Κώστας Ασκούνης, ο Γιώργος Λυμπερόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Μπουραντάς καθώς και υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ στις προηγούμενες εκλογές της 6ης Μαΐου.



Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...