Του χρόνου... το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για τη Siemens

Νέα παράταση για τις 20 Ιανουαρίου 2011 πήρε η Εξεταστική Επιτροπή της Siemens, προκειμένου να καταθέσει το πόρισμά της στον πρόεδρο της Βουλής, ύστερα από σχετική πρόταση του διευθυντή της Υπηρεσίας Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλη Σφακιανάκη.
Ο κ. Σφακιανάκης ζήτησε ένα μήνα, ως τις 15 Ιανουαρίου, προκειμένου να ολοκληρώσει τον έλεγχο στα αρχεία που έχει βρει ή ανακτήσει στον σκληρό δίσκο του ηλεκτρονικού υπολογιστή της ιδιαιτέρας γραμματέως του πρώην διευθύνοντος συμβούλου Αικατερίνης Τσακάλου, καθώς και του κεντρικού server της Siemens-Ελλάς. «Υπάρχει υλικό που μπορεί να διαφοροποιήσει τα πράγματα ως προς πρόσωπα και γεγονότα», σχολίασε ο πρόεδρος της επιτροπής Σήφης Βαλυράκης, ενώ πληροφορίες από βουλευτές αναφέρουν ότι «υπάρχει αλληλογραφία μεταξύ της εταιρείας και υπουργών, τα ονόματα των οποίων έχουν ακουστεί στην υπόθεση». Η επιτροπή θα συνέλθει εκ νέου τη Δευτέρα και την Τετάρτη της ερχόμενης εβδομάδας, για να συζητήσει για το βασικό σκέλος του πορίσματος που αφορά τα πραγματικά περιστατικά για τα επιμέρους κεφάλαια που συνιστούν την υπόθεση Siemens.
Εξάλλου, ο πρόεδρος της εξεταστικής με έγγραφό του προς την ανακρίτρια της υπόθεσης Μαρία Νικολακέα, ζητεί να πληροφορηθεί την πρόοδο από το άνοιγμα λογαριασμών που έχει ζητήσει η επιτροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...