OI ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!!!!!!!!!!




Του Σταύρου Μαρίνη
Το κείμενο "μας" , με τίτλο:
ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ…ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ!!!
 φυσικά και δεν απειχεί τις δικές μου αντιλήψεις, και φυσικά κανένα ή  σχεδόν κανένα  από τα χαρακτηριστικά που βρίσκεις πράγματι σε πολλούς Νεοέλληνες δεν έχει  ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση με την "Ελλάδα" αλλά ούτε καν με την Ελληνική Φυλή!!!! Το κείμενο ξύπνησε τα αντανακλαστικά όσων ΖΩΝΤΑΝΩΝ παλεύουν πάλι για να "αναστηθεί" ο Νεοέλληνας που φυλετικά θυμίζει ΜΟΓΓΟΛΟ Υπάνθρωπο στην προ τα 400 χρόνια της Τουρκικής Σκλαβιάς κατάσταση κάτι που για κάποιους φαντάζει ως ΘΑΥΜΑ.
Η τσάμπα μαγκιά που περιγράφει το κείμενο δεν συνάδει με καμιά Ελληνικότητα και είναι και ο λόγος για τον οποίο η ΦΥΛΗ βρίσκεται σε παρακμή. Δεν θα επεκταθώ στο παρόν κείμενο αλλά ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ότι στο μέλλον θα έχουμε δεκάδες κείμενα της Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας που να αποδεικνύουν ότι κάποιοι Νεοέλληνες ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχουν με την Ελληνική Φυλή κάτι που είναι διατυπωμένο και σε επίσημα έγγραφα της Ναζιστικής Γερμανίας από το 1943!!!. Είχαν από τότε μελετήσει το πρόβλημά μας ως γνήσιοι Φιλέλληνες και αναζητούσαν λύσεις για να επανέρθουμε στο παλιό μας ΜΕΓΑΛΕΙΟ. Εμείς το μόνο που κάνουμε είναι να επιβεβαιώνουμε τις τότε εκτιμήσεις τους και φυσικά όσο θυμίζουμε τους μίζερους και απολίτιστους γειτονές μας τόσο απομακρυνόμαστε από τον Κλασσικό μας Πολιτισμό που φυσικά και δεν γνωρίζει από μπουζούκια ,ψευτοτσαμπουκάδες , ξενέρωτους έρωτες και ΑΓΑΠΕΣ με ημερομηνία λήξης." Όσοι Ζωντανοί"  λοιπόν ακολουθήστε μας γιατί απλά είμαστε ΕΔΩ για να φυλάμαι Θερμοπύλες και όχι για να ανοίγουμε κερκόπορτες ως άλλοι ΕΦΙΑΛΤΕΣ.
Ζήτω η Νίκη .
ΥΓ Οι συνεργάτες πολύ καλά έκαναν και ανάρτησαν τις αντιλήψεις αυτές πρώτον για να με κάνουν να αντιληφθώ το μέγεθος του προβλήματος και δεύτερο για να ανοίξει επιτέλους ένας ΔΙΑΛΟΓΟΣ για  ένα θέμα που για πολλούς αποτελεί ΤΑΜΠΟΥ ακόμα και από αυτούς που ατυχώς αυτοαποκαλούνται Εθνικιστές χωρίς να σέβονται τα άλλα  Έθνη!!! Όσο για όσους ταυτίζονται με τα χαρακτηριστικά αυτά ας το προσέξουν γιατί τους χρειαζόμαστε άλλους. Μην βλέπουμε δηλαδή τα λάθη των άλλων λαών και όχι τα κραυγαλέα δικά μας. Η Αρετή του Έλληνα είναι η αυτογνωσία εάν χαθεί παύει και η Ελληνικότητα και μπαίνει ο ΦΕΡΕΤΖΕΣ. Και φυσικά ζητάω συγγνώμη για την τελευταία λέξη που δεν υπήρχε στο Ελληνικό λεξιλόγιο μας για αιώνες όπως και δεκάδες άλλες που ατυχώς χρησιμοποιούν χιλιάδες συμπατριώτες μας. Συνέλληνίδες και Συνέλληνες ας αφήσουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στην άκρη τα κατάλοιπα της Τουρκοκρατίας και ας αντιληφθούμε ότι τσιφτετέλι και Πλάτωνας δεν πάνε μαζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...