Τι δήλωσε για την αποχώρησή του από το «Just»

Ο Αντώνης Βλοντάκης βρέθηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή του MEGA «Πρωινό mou» και μίλησε για την αποχώρησή του από το «Just The 2 Of Us».
«Όταν ένα παιδί με την αθωότητά του έρχεται και σου λέει “Μπαμπά, μου λείπεις”, καταλαβαίνεις τι σημαίνει. Ο καθένας μας, όμως, στο παιχνίδι είχε τις δικές του υποχρεώσεις. Όλο αυτό όμως με κούρασε. Νομίζω πως το timing ήταν το σωστό» ανέφερε, μιλώντας για τη συμμετοχή του και την αποχώρησή του.
Δεν παρέλειψε, βεβαίως, να αναφερθεί και στη βαθμολογία που έδινε σε εκείνον και τη Ραλλία Χρηστίδου η κριτική επιτροπή: «Η βαθμολογία είναι άδικη συγκριτικά με άλλους ανθρώπους. Εμένα δεν με βαθμολογούσαν τόσο αυστηρά, βαθμολογούσαν την προσπάθεια».
Όσο για το αν θα έκανε τηλεόραση: «Όταν τελειώσει το πόλο, όλα είναι ανοικτά. Πρέπει να έχουμε ανοικτούς τους ορίζοντές μας. Αλλά δεν είναι στο δικό μου χέρι. Από τη στιγμή όμως που βγήκα και τραγούδησα, δεν λέω ''όχι'' σε τίποτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...