Johnny Depp: «Όλοι οι χαρακτήρες μου είναι gay»!

Άλλοι θα... πλήρωναν για να περάσουν έστω και ένα 5λεπτο δίπλα στην Angelina Jolie και ο Johnny Depp δήλωσε ξεκάθαρα πως στα γυρίσματα της νέας τους ταινίας την απέφευγε!
Παράλληλα, ο γνωστός ηθοποιός υποστήριξε πως όλοι οι χαρακτήρες που έχει υποδυθεί είναι ομοφυλόφιλοι, κάνοντας έξαλλη την εταιρεία παραγωγής.


Μιλώντας για τον καπετάνιο Jack Sparow που υποδύεται στους «Πειρατές της Καραϊβικής», ο Johnny εξομολογήθηκε στο περιοδικό «Vanity Fair» πως οι υπεύθυνοι της Disney δεν είδαν με καλό μάτι την «φανταχτερή απεικόνιση» του πρωταγωνιστή στο πρώτο μέρος της ταινίας.

«Νομίζω ήταν ο επικεφαλής της Disney, Michael Eisner, που είπε ότι καταστρέφω την ταινία... Αλλά δεν ήξεραν ότι όλοι οι χαρακτήρες που υποδύομαι είναι gay;», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Παράλληλα, ο γνωστός σταρ μίλησε και για την συνύπαρξή του με την Angelina Jolie για την ταινία «TheTourist», επισημαίνοντας ότι φρόντιζε να την αποφεύγει για να μην δώσει αφορμή για σχόλια στα περιοδικά.

«Η γνωριμία μου μαζί της ήταν ένα πολύ ευχάριστο γεγονός και χάρηκα πολύ που διαπίστωσα ότι είναι τελείως φυσιολογική και έχει ένα φανταστικό, λίγο σκοτεινό, χιούμορ...Το κακό είναι ότι δεν μπορούσαμε να μιλάμε σε δημόσιους χώρους εκτός των γυρισμάτων λόγω των παπαράτσι που θα το παρουσίαζαν αλλιώς», ανέφερε.

Μάλιστα, πρόσθεσε πως το σκοτεινό χιούμορ της Angelina έδινε και έπαιρνε όταν το θέμα της κουβέντας ήταν ο Brad Pitt και η οικογένειά τους. «Υπάρχουν φορές που βλέπεις πόσο γελοία είναι η ζωή, πόσο γελοίο είναι να φεύγεις από το σπίτι σου κάθε πρωί και να σε ακολουθούν οι παπαράτσι», πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ:Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...