Ενας νεκρός και πέντε τραυματίες ο απολογισμός του εκτροχιασμού τρένου

Ένας νεκρός και πέντε τραυματίες, είναι ο απολογισμός του δυστυχήματος από τον εκτροχιασμό της επιβατικής αμαξοστοιχίας 1426, που εκτελούσε το δρομολόγιο Άργους - Τρίπολης. Στις 10 περίπου, χθες βράδυ, εκτροχιάστηκε λίγο πριν το σιδηροδρομικό σταθμό Αχλαδοκάμπου, μετά από στροφή και με επτά άτομα να επιβαίνουν στην αμαξοστοιχία.Τα σωστικά συνεργεία που έφτασαν στο δύσβατο σημείο, λίγες ώρες αργότερα, ανέσυραν ένα 44χρονο επιβάτη νεκρό και απεγκλώβισαν δύο ακόμα επιβάτες που είχαν εγκλωβιστεί στο βαγόνι.Τραυματίες είναι ένας 50χρονος κι ένας 47χρονος, υπάλληλοι του ΟΣΕ. Επίσης ένας 36χρονος, ένας 30χρονος κι ένας 22χρονος, επιβάτες της αμαξοστοιχίας, οι οποίοι νοσηλεύονται όλοι, εκτός κινδύνου, στο Παναρκαδικό νοσοκομείο Τρίπολης.Η τροχαία Άργους ενεργεί προανάκριση, ενημερώθηκε η εισαγγελέας Ναυπλίου και διέταξε να συνεχιστεί η έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος.
Παράλληλα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανέστειλε όλα τα δρομολόγια στην γραμμή Κόρινθος - Άργος - Ναύπλιο - Τρίπολη και προχωρά μαζί με τον ΟΣΕ στην συγκρότηση επιτροπής για την διεξαγωγή έρευνας για τα αίτια του εκτροχιασμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...