ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣ!!!!!

Του Σταύρου Μαρίνη 
Για ακόμη μια φορά η ΕΛ.ΑΣ πέτυχε να μας κάνει να γελάμε με τις "επιτυχίες" της  στο θέμα της σύλληψης μελών τρομοκρατικών οργανώσεων. Κανέναν δεν πείθουν οι συλληφθέντες για τις οργανωτικές τους ικανότητες αλλά ούτε καν για τις εκτελεστικές τους!!!! Επίσης η Αντιτρομοκρατική κατάφερε να χάσει τα "βαριά χαρτιά" και άλλα πολλά που θα ειπωθούν στην πορεία. Σήμερα πάλι η ΕΛ.ΑΣ απέδειξε στην πορεία για τον Αλέξη ότι εκτός στο ότι στις τάξεις της υπηρετούν στυγνοί δολοφόνοι είναι και ΠΑΝΤΕΛΩΣ ανίκανοι να προστατέψει τους πολίτες από οποιαδήποτε απειλή.
Η μικρή μειοψηφία που δεν τα παίρνει από νταβάδες, μαγαζάτορες και δεν έχει δολοφονικά ένστικτα καλείται να αντιδράσει στην συνεχιζόμενη παρακμή. Δεν έχουν το δικαίωμα να φορούν το εθνόσημο με την Ελληνική Σημαία οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ  γιατί ποτίζουν την νεολαία μας με δηλητήριο και ταυτίζουν το εθνικό σύμβολο με την σήψη και την παρακμή. Η Ελληνική σημαία δεν είναι σύμβολο τέτοιο και ούτε υποδηλώνει ΤΙΜΗ στην Πατρίδα να την φοράνε οι πιο πιστοί ΟΠΑΔΟΙ της κατεστημένης Τάξης. Ερχόμαστε σε πολύ δύσκολη θέση αλλά θα πούμε ότι κάποιοι μέσα στην ΕΛ.ΑΣ έχουν την ίδια νοοτροπία με τους εκτελεστές της ΣΕΧΤΑΣ και ατυχώς το βίωσε ο άτυχως και γεμάτος όνειρα Αλέξης. Για εμάς η σημερινή μέρα είναι μνήμη στην ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ που είναι τόσο τυφλή όσο "τυφλοί" είναι και οι ψευτοεπαναστάτες της κόκκινης τρομοκρατίας. Βίους παράλληλους έχουν και πολλές ομοιότητες και οι Έλληνες Εθνικιστές πρέπει να το γνωρίζουν και να μην συνδιαλέγονται με τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ εχθρούς της Ιδεολογίας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...