Ηταν μεθυσμένος και προσπαθούσε να μπει σε άλλο σπίτι!

Επιστρέφοντας τις πρώτες πρωινές ώρες από γλέντι, ένεκα και της γιορτής του Αγίου Νικολάου, ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας έφτασε στη γειτονιά που διέμενε αρκετά μεθυσμένος.
Πήγε να βάλει το κλειδί στην πόρτα του σπιτιού του, αλλά το ρημάδι δεν έμπαινε με τίποτα.
Το πάλεψε πολύ ώρα, έως ότου αντιλήφθηκε πως κάτι δεν πάει καλά όταν σηκώθηκε ο ...ιδιοκτήτης του σπιτιού να δει τι συμβαίνει! Γιατί πολύ απλά ο «δράστης» δεν είχε πάει στο δικό του σπίτι! Μέσα στο μεθύσι του προσπαθούσε να μπει στο σπίτι του σπιτονοικοκύρη του, ο οποίος δεν τον κατάλαβε και μάλιστα προσπαθώντας να τον πιάσει του πήρε και το κινητό τηλέφωνο!
Το επόμενο πρωί, ο σπιτονοικοκύρης πήγε στην Αστυνομία της Βάρδας με το «λάφυρο» - κινητό τηλέφωνο. Το παρέδωσε και πριν καλά - καλά αρχίσουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του «δράστη», αυτός εμφανίστηκε μόνος του στην Αστυνομία. Οι αστυνομικοί είδαν μπροστά τους έναν άνθρωπο που έδειχνε να μην έχει "ξεσουρώσει", τόσες ώρες μετά. Όπως τους είπε, επιστρέφοντας στο σπίτι του τα ξημερώματα, μπέρδεψε τις πόρτες και προσπαθούσε να μπει στο σπίτι του σπιτονοικοκύρη του!
Ο τελευταίος, που όπως είπαμε δεν τον είχε αναγνωρίσει, δήλωσε πως δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη και το θέμα θεωρείται λήξαν. Ηθικόν δίδαγμα: Της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελά ...

iliatora

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...