Μόνο αυτό του έλειπε....

Ενός κακού μύρια έπονται λέει ο λαός και στην περίπτωση του Παναθηναϊκού ταιριάζει "γάντι" η φράση. Οι "πράσινοι" όχι μόνο έχασαν από τον Ολυμπιακό Βόλου κι έμειναν πέντε βαθμούς μακριά από τον Ολυμπιακό, όχι μόνο έμειναν "ακέφαλοι" και ψάχνουν να βρουν μία ικανή διοίκηση που θα τους κρατήσει σε υψηλά στάνταρ, αλλά είδαν και τον αθλητικό δικαστή να τους...κόβει την στήριξη του κόσμου τους για τα επόμενα δύο εντός έδρας παιχνίδια του πρωταθλήματος και...
να τους επιβάλλει και πρόστιμο 71.500 ευρώ!Αυτή είναι η τιμωρία του Παναθηναϊκού για τα επεισόδια με τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΟΑΚΑ, εκεί που οι οπαδοί τους μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, κυνήγησαν τους παίκτες και συγκρούστηκαν με δυνάμεις της αστυνομίας.
Αναλυτικά:"Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 15ης Αγωνιστικής. Αναλυτικά :
Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.
Β) ΠΑΕ Ηρακλής: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.
Γ) ΠΑΕ Λάρισα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων ευρώ.
Δ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει την ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για δύο (2) αγωνιστικές (υπότροπος) και συνολική χρηματική ποινή εβδομήντα ενός χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.
Ε) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: επιβάλλει χρηματική ποινή χιλίων ευρώ
* Η εκδίκαση των υποθέσεων ΠΑΕ Αρης και ΠΑΕ Καβάλα αναβλήθηκε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...