Εντάξει όχι και έτσι.............

Του Σταύρου Μαρίνη
Όταν σε στεναχωρούν τα λόγια κάποιου αυτό δείχνει ότι σέβεσαι την γνώμη του και θα ήθελες να είχε διαφορετική γνώμη για σένα. Συμβαίνει μερικές φορές πρόσωπα τα οποία τα γνωρίσαμε για μικρό χρονικό διάστημα να έχουν πάνω μας μεγάλη επιρροή ακόμα και όταν γνωρίζουμε πολύ καλά ότι δικές μας ήταν οι ευθύνες για την απομάκρυνση από κοντά μας τέτοιων σημαντικών προσώπων. Βέβαια καθώς γνωρίζουμε ότι μας αδικούν ελάχιστα προσπαθούμε να αλλάξουμε και αυτό ίσως είναι και το σημείο που μας δίνει μια πικρή γεύση σε ότι οι άλλοι νομίζουν για εμάς. Μπορεί όλοι να λένε την άποψή τους αλλά εμάς συνήθως μας ενδιαφέρει η άποψη συγκεκριμένων προσώπων. Εμένα βέβαια ελάχιστα με ενδιαφέρει να μου χαϊδεύουν τα αυτιά αλλά και να με αδικούν δεν το δέχομαι.

Σπάνια έχω νιώσει δύσκολα για την όποια κριτική μου γίνεται και σήμερα μετά από πολύ καιρό θυμήθηκα ότι σε αυτή την ζωή το να παρεξηγήσε είναι ο κανόνας και η εξαίρεση είναι να σε παρουσιάζουν όπως ακριβώς είσαι χωρίς διαστρεβλώσεις , παρωπίδες και κυρίως εμμονές που δικαιολογούν τις επιλογές όσων θεωρούν ότι δίνοντας άλλοθι σε αυτές κοροϊδεύουν τους εαυτούς τους!!! Παραμονή σήμερα και περιμένω να περάσετε καλά όπως το ίδιο εύχομαι και για μένα. Αύριο θα τα πούμε γιατί έχω πολλά να σας γράψω και μάλιστα θεωρώ σχεδόν σίγουρο ότι υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που αναμένουν για ακόμη μια φορά το αγαπημένο τους blog να κάνει την διαφορά από όλους τους άλλους εμφανή και να περιχαρακώσει τους φανατικούς του αναγνώστες. Γιατί οι ευκαιριακοί καιρό τώρα το μόνο που κάνουν είναι να μας εξοργίζουν τόσο με τις επιλογές τους όσο και με την ρηχότητα που είναι διάχυτη σε όλες τις επιλογές τους. Καλά να περάσετε τα λέμε αύριο πρώτα ο Θεός!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...