Απολογούνται σήμερα οι έξι συλληφθέντες!

Προγραμματισμένο για σήμερα είναι να απολογηθούν οι έξι νεαροί που συνελήφθησαν το Σάββατο από άνδρες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.

Εναντίον των έξι έχει ασκηθεί δίωξη για ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση, η οποία προς το παρόν δεν προσδιορίζεται, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τα όπλα που βρέθηκαν στα διαμερίσματα όπου έκανε έφοδο η αστυνομία, δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε καμία τρομοκρατική δράση.
Επίσης οι συλληφθέντες κατηγορούνται για διακεκριμένη περίπτωση οπλοκατοχής και προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών υλών. Σύμφωνα με πληροφορίες όλοι οι συλληφθέντες είπαν στους εισαγγελείς ότι δεν έχουν λάβει γνώση της δικογραφίας και ότι δεν έχουν τηρηθεί τα δικαιώματά τους, ενώ εκτιμάται ότι και σήμερα οι κατηγορούμενοι πρόκειται να ζητήσουν νέα προθεσμία ώστε να ενημερωθούν για την δικογραφία και τα κατηγορητήρια που θα συνταχθούν σε βάρος τους. Σημειώνεται ότι χθες το βράδυ, η αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο σε ένα διαμέρισμα, που φέρεται ότι είχε νοικιαστεί από έναν από τους συλληφθέντες, στην οδό Μυστρά στην Ανω Γλυφάδα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία, κατά την επιχείρηση στο διαμέρισμα βρέθηκαν ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής και οικοσκευές, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες λεπτομέρειες.

ΠΗΓΗ:Ελευθεροτυπία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...