Συνεχίζουν να τα "σπάνε" οι επαναλήψεις στον Αντέννα!

Το κανάλι του Αμαρουσίου φαίνεται ότι βρήκε την πιο "φθηνή - χρυσή" τομή, για να βγάλει φέτος τα σπασμένα, αφού οι επαναλήψεις των σίριαλ χτυπάνε κόκκινο στα νεανικά κοινά με αποκορύφωμα το "Κωνσταντίνου και Ελένης" που άγγιξε το 30,9 και το 23,5 στο γενικό σύνολο.
  Μπορεί το εν λόγω σίριαλ να είναι πολυπαιγμένο, παρά ταύτα, φαίνεται να αρέσει πολύ στους τηλεθεατές, που το προτιμούν από τις μεσημεριανές εκπομπές των άλλων καναλιών, αν αναλογιστούμε ότι το "Κους - Κους" στον Άλφα έκανε 13,8 στα νεανικά και 11,3 στο γενικό και το "Πολύ Μπλα - Μπλά" σημείωσε μονοψήφια 9,0 και 12,2.
Από την άλλη, "Το καφέ της Χαράς" σημείωσε 22,8 στα νεανικά και 22,0 στο γενικό σύνολο τηλεθέασης, αφήνοντας πίσω την Τατιάνα με 11,3 και 15,0, το "Όσο υπάρχουν άνθρωποι στο Άλτερ με μονοψήφια για ακόμη μια φορά 7,8 και 9,1 και το "Δέστε Τους " που πήγε ομολογουμένως καλύτερα στα νεανικά με 16,8 και 9,5 στο γενικό σύνολο.
Να σημειώσουμε ότι και η μεσημεριανή επανάληψη που βάζει ο Άντεννα , "Άκρως Οικογενειακόν" άγγιξε το 21,0 στα 15-44 και το 15,7 στο γενικό σύνολο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...