Ανοιχτή η φοιτητική λέσχη του Α.Π.Θ. για γεύμα σε άπορους


Προάγγελο της συνεργασίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με τον Δήμο Θεσσαλονίκης, αποτελεί η διοργάνωση συσσιτίου, για πρώτη φορά παραμονή Χριστουγέννων, στη Φοιτητική Λέσχη του Α.Π.Θ..
«Η κίνηση αυτή έχει, μεταξύ άλλων, και συμβολικό χαρακτήρα», δήλωσε ο πρύτανης του Α.Π.Θ., καθηγητής, Γιάννης Μυλόπουλος, «καθώς, στόχος μας είναι η Φοιτητική Λέσχη να έχει ανοιχτές τις πόρτες της, σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, όλες τις ημέρες του χρόνου, γιατί υπάρχουν συνάνθρωποί μας, που χρειάζονται τη στήριξή μας όχι μόνο τις ημέρες των εορτών».
Ο κ. Μυλόπουλος υπενθύμισε τη συμφωνία με το νέο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, για τη χρηματοδότηση κοινωνικού συσσιτίου, σε ευπαθείς ομάδες της πόλης, από τη νέα χρονιά. Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά η Ορχήστρα της Θεραπευτικής Κοινότητας «ΙΘΑΚΗ» και τα μουσικά σχήματα «Female» και «Trio Risa Band».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...