Πρώτα Βόλος, μετά Ρόζενμποργκ!

Μονόδρομος είναι η νίκη για τον Άρη κόντρα στον Ολυμπιακό στο Βόλο (17:15, NS2). Οχι μόνο για να παραμείνει στην πρώτη πεντάδα, αλλά και να πάει με το ηθικό στα ύψη στο ματς με την Ρόζενμποργκ.Η ομάδα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ είναι συγκεντρωμένη για τον στόχο της που δεν είναι άλλος από το να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Αργεντίνος τεχνικός επιθυμεί από τους παίκτες του να αφήσουν στην άκρη τον αγώνα με την Ρόζενμποργκ που θα κρίνει το ευρωπαϊκό μέλλον του Άρη στο «Γιουρόπα Λιγκ» και να προσπαθήσουν για τη νίκη σε ένα παιχνίδι το οποίο έχει κάλλιστα τον χαρακτήρα του «κομβικού».

Δεν αλλάζει σύστημα

Ο Αργεντίνος τεχνικός δεν προτίθεται να αποχωριστεί το αγαπημένο του «4-4-2» παράτάσοντας την ίδια ενδεκάδα με τον αγώνα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Σηφάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια των «κίτρινων» έχοντας μπροστά του, τους Κουλουχέρη και Λαζαρίδη στο κέντρο της άμυνας. Ο Βαγγέλη θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας και ο Νέτο αντίστοιχα το δεξιό. Στα χαφ θα είναι οι Πρίττας και Τόχα ενώ στα πλάγια θα βρίσκονται οι Χαβίτο και Μενδρινός, δεξιά και αριστερά αντίστοιχα. Το επιθετικό δίδυμο της ομάδας της Θεσσαλονίκης θα απαρτίζεται από τους Τσέζαρεκ και Κόκε.
ΠΗΓΗ:gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...