Που χάθηκε η Τζένη;

Τα τελευταία δύο χρόνια η Τζένη Ιωακειμίδου έχει χαθεί από το καλλιτεχνικό προσκήνιο και πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτιόντουσαν για το που βρίσκεται η γνωστή ηθοποιός. Η αυλαία για την Τζένη έπεσε «βίαια» με την παράσταση του έργου του Γουίλι Ράσελ «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα», στην οποία πρωταγωνιστούσε δίπλα στον Γιώργο Κιμούλη. Τότε, απ’ ό,τι φαίνεται, για δικούς της λόγους πήρε τη μεγάλη απόφαση να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω της. Έκτοτε, χάθηκαν τα ίχνη της. Ακόμα και άνθρωποι από τον χώρο του θεάτρου με τους οποίους διατηρούσε φιλικές σχέσεις δεν γνώριζαν τι ακριβώς της συμβαίνει.
Σήμερα, ιδιαίτερα οργισμένη, μιλάει στην «Espresso της Κυριακής» για την τελευταία «πτήση» που άλλαξε τη ζωή της, «προς το καλύτερο όμως», όπως η ίδια δηλώνει: «Ζω στη Νέα Υόρκη και είμαι πολύ καλά. Δεν ξέρω αν θα επιστρέψω στην Ελλάδα…». Ευτυχώς, η Τζένη Ιωακειμίδου είναι πολύ καλά, ίσως καλύτερα από ποτέ.

- Σε χάσαμε...

«Ζω στη Νέα Υόρκη και ήρθα στην Ελλάδα για να δω μόνο τους γονείς μου. Πηγαινοέρχομαι και άλλες φορές μόνο γι’ αυτόν τον σκοπό».

- Γιατί δεν εμφανίζεσαι στο θέατρο;

«Δεν θέλω».

- Στη Νέα Υόρκη ασχολείσαι με τα καλλιτεχνικά;

«Κάνω πράγματα που μου αρέσουν πάρα πολύ και με αντιπροσωπεύουν».

- Πρόκειται να γυρίσεις στην Ελλάδα; Θα σε ξαναδούμε στο θέατρο;

«Δεν ξέρω τίποτα… Δεν οφείλω τίποτα σε κανέναν. Τους ευχαριστώ πολύ που με αποδέχθηκαν και με αναγνώρισαν, αλλά δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα και σε κανέναν. Κάνω κάποια πράγματα στη Νέα Υόρκη τα οποία απολαμβάνω και χαίρομαι πολύ για την επιλογή μου».

- Όμως, σκέφτεσαι να γυρίσεις πίσω;

«Δεν ξέρω αν θα επιστρέψω στην Ελλάδα. Ίσως κάποτε να γυρίσω. Το θέμα είναι ότι είμαι καλά».

Η ηθοποιός Τζένη Ιωακειμίδου, που όταν πρωτοβγήκε στη σκηνή πολλοί παρομοίωσαν την ομορφιά της με εκείνη της Γκρέις Κέλι, κυριολεκτικά εξαφανίστηκε από το θέατρο και την τηλεόραση, ενώ η πορεία της ήταν ανοδική, και κανείς μέχρι σήμερα δεν ήξερε πού βρίσκεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...