Τέτοιος Άρης και στο πρωτάθλημα!

Μια λαμπρή επιτυχία για το ποδόσφαιρο της Θεσσαλονίκης.Mετά τον Πάοκ και ο Άρης στους "32"του Europa League.
Όλοι ξέρουμε πως οι οπαδοί θα το γιορτάσουν... ξεχωριστά αλλά η ουσία είναι πως οι ομάδες της πόλης πέτυχαν σπουδαία πράγματα.
Ο Άρης όχι μόνο προκρίθηκε στην επόμενη φάση αλλά για να το πετύχει καθάρισε σαν αυγό την κάτοχο του τροπαίου Ατλέτικο Μαδρίτης.
Στην τελευταία αγωνιστική ήθελε τη νίκη για να εξασφαλιστεί και την πήρε παλληκαρίσια. Σαν μεγάλη ομάδα που ζητεί ένα αποτέλεσμα και ξέρει πώς να το πάρει. Με σχέδιο, αποφασιστικότητα και όπου χρειάστηκε ηρωικό παιχνίδι, οι παίκτες του Κούπερ επιβλήθηκαν της Ρόζενμποργκ και σκόρπισαν ενθουσιασμό, ζεσταίνοντας την μισή πόλη, η άλλη ήταν έτσι κι αλλιώς "φωτιά".
Τεχνικά δεν αξίζει να ειπωθούν πολλά πράγματα για το παιχνίδι. Ούτε θεωρώ πως πρέπει να αναλωθούμε σε υπολογισμούς για τον επόμενο αντίπαλο του Άρη. Εκείνο που ενδιαφέρει είναι η ομάδα να σταθεροποιηθεί σε ένα αγωνιστικό επίπεδο πιο πάνω. Ο Άρης έχει ανάγκη να γίνει πρωταγωνιστής στο ελληνικό πρωτάθλημα. Να ανέβει μια κατηγορία και να αντικρίζει στα μάτια τους μεγάλους της Αθήνας.
Όταν έχεις στείλει αδιάβαστη την Ατλέτικο Μαδρίτης μπορείς να το βάζεις στόχο και να το πετυχαίνεις. Αν επρόκειτο για ένα αποτέλεσμα που "έτυχε" μια φορά τότε να το θεωρούσαμε συγκυριακό και να μην προχωρούσαμε την συζήτηση.
Επειδή όμως ο Άρης σε τούτο το mini πρωτάθλημα του ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ, συμπεριφέρθηκε σαν μεγάλη ομάδα μάς δημιουργεί την προσδοκία και την απαίτησή να συνεχίσει έτσι. Γιατί να είναι πραγματικός αυτός ο Άρης που πολλές φορές αγκομαχάει στο πρωτάθλημα και να μην είναι αυτός που πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη;
ΠΗΓΗ:ΣΠΟΡ FM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...