Ανέλαβε το Μαρούσι ο Βασίλης Κωνσταντίνου

Ποδοσφαιρική… λύση βρήκε η ΚΑΕ Μαρούσι και πλέον θα προσπαθήσει να βγει από το διοικητικό αδιέξοδο με νέο πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο τον Βασίλη Κωνσταντίνου.


Δίπλα στον παλαίμαχο τερματοφύλακα θα βρίσκονται ο Κώστας Κουτσούκος (αντιπρόεδρος) και τα μέλη Νίκος Πέππας, Σπύρος Σταθούλης και Παναγιώτης Τζελάλης.

Στη γενική συνέλευση παρόντες ήταν οι Βωβός, Αλεξανδρής, Πατούλης, Κουτσούκος, Σταθούλης και Κωνσταντίνου, ενώ ο Ερασιτέχνης ήρθε σε συμφωνία με τον Άρη Βωβό για την εξόφληση των μηνιαίων δόσεων προς την εφορία, που ξεπερνούν τις 12.000 ευρώ το μήνα.

«Η πρώτη μας κίνηση είναι να κάνουμε ...απολύμανση. Η προσπάθειά μας ξεκινάει από το μηδέν», δήλωσε ο νέος πρόεδρος της ΚΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου, ενώ ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Κώστας Κουτσούκος, απηύθυναν έκκληση στους επιχειρηματίες της πόλης να βοηθήσουν τη νέα προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...