Η πανέμορφη Αντζελίνα στο Stylist

Κατά την περιοδεία τους στο Μεξικό για την προώθηση της νέας της ταινίας "Salt" η Ανζτελίνα έδωσε μαι συνέντευξη στο Αγγλικό περιοδικό Stylist στο οποίο αποκάλυψε πράγματα για την ζωή της με τον Μπραντ, αλλά και για την οικογένειά της και φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλό του. Η πανέμορφη αντζελίνα είπε..

...ότι δεν της είναι καθόλου εύκολο με όλα της τα παιδιά στο σπίτι να βρεί χρόνο για να είναι μόνη της με τον Μπραντ και ότι θα πρέπει να το προγραμματίσουν, κάτι που συμβαίνει περίπου μιά φορά τη βδομάδα ή στις δύο εβδομάδες.
...ότι οι στιλιστικές επιλογές των παιδιών της δεν είναι βασισμένες στο δικό της αλλά στο δικό τους γούστο γι' αυτό και πολλές φορές δεν έχουν ομοιομορφία σαν οικογένεια, καθώς το κάθε ένα από τα παιδιά της επιλέγει διαφορετικό στυλ ντυσίματος.
...ότι ο δεσμός τους δεν άρχισε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του "Mr. and Mrs. Smith" απλά ότι τότε γνωρίστηκαν και η αμοιβαία συμπάθεια ξεκίνησε αρκετά αργότερα.
...ότι μαθαίνει καθημερινά από τα παιδιά της και γίνεται πιο σοφή, τόσο στον τρόπο που αντιμετωπίζει τα πράγματα, όσο και στις αντοχές που έχει η ίδια και ότι η οικογένεια είναι ένα τόσο υπέροχο πράγμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...