Ο ΚΟΥΡΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΙΜΩΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ BLOGS!!!!!!!!!!!!!!

Θυμηδία μας προκαλούν οι εκκλήσεις της ΑΥΡΙΑΝΗΣ του Γιώργου Κουρή να συλληφθούν οι ανώνυμοι bloggers τους οποίους αποκαλεί κουκουλοφόρους!!!! Μάλιστα στο ρεπορτάζ τα βάζει με τον Υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη γιατί κρατά ακόμα στην θέση του τον Υπεύθυνο της Δίωξης Ηλακτρονικού Εγκλήματος κ. Σφακιανάκη.


Ο Κουρής που είναι εδώ και πολλά χρόνια στο απυρόβλητο από όλες τις Κυβερνήσεις φαίνεται ότι ενοχλείται πάρα πολύ κάθε φορά που κάποιο blog αναφέρεται στην γνωστή υπόθεση με τα τιμολόγια. Φαίνεται ότι βλέπει ότι πλέον οι σχέσεις του με τα στελέχη της νέας Κυβέρνησης δεν είναι οι καλύτερες και φοβάται μην ασκηθεί κάποια δίωξη εναντίον του. Άδικα φοβάται στην Ελλάδα δεν υπάρχει Διακαιοσύνη για τους φτωχούς εκτός και μας αποδείξει ότι τον κυνηγάνε οι μεγάλοι. Όμως αφού τα έχει καλά με όλους με Βαρδινογιάννηδες , με Μπόμπολες , με Λαμπράκηδες μόνο ο Αλαφούζος τον πολεμάει και ο Κοντομηνάς αλλά αυτούς όπως λέει στο στενό του περιβάλλον ο Κεφαλλονίτης τους έχει μια χαψιά!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...