Παραγγελιά... 8 γκολ σε Σισέ!




Τον Τζιμπρίλ Σισέ να σκοράρει ξανά και ξανά σε βάρος του Ολυμπιακού θέλουν να δουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού

Ο Τζιμπρίλ Σισέ κλήρωσε στο κεντρικό κατάστημα της Greenteam 30 υπογεγραμμένες φανέλες του και, με το ντέρμπι «αιωνίων» μπροστά, φίλοι του Παναθηναϊκού του ζήτησαν να βάλει μέχρι και... 8 γκολ!

Η εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ» προσέφερε σήμερα στους αναγνώστες της 30 υπογεγραμμένες φανέλες του Τζιμπρίλ Σισέ, με τον Γάλλο αστέρα του Παναθηναϊκού να δίνει το «παρών» στο κεντρικό κατάστημα της Greenteam στο Μαρούσι και να κάνει ο ίδιος την κλήρωση.

Τη διαδικασία παρακολούθησαν από κοντά περίπου 50 φίλοι του «τριφυλλιού», οι οποίοι αποθέωσαν τον 29χρονο επιθετικό, αλλά δεν έμειναν εκεί, αφού, με την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό να πλησιάζει, του ζήτησαν να βάλει στον «αιώνιο» αντίπαλο από 2 μέχρι... 8 γκολ!

Το «παρών» στην κλήρωση έδωσαν ο διευθυντής της Greenteam, Βασίλης Παρθενόπουλος, στελέχη της αθλητικής εφημερίδας, που προσέφερε τις φανέλες, αλλά και ο Γάλλος ποδοσφαιριστής της Greenteam και φίλος του Τζιμπρίλ Σισέ, Λάντο Φούσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...