Προετοιμασίες επιχειρηματιών στα Τρίκαλα να υποδεχθούν τα …. «φρουτάκια»


Οι επιχειρηματίες αυτοί, γνωρίζοντας πως η νομιμότητα για το τυχερό παιχνίδι είναι …καθʼ οδόν, έχουν προχωρήσει στην εξεύρεση επαγγελματικής στέγης σε κεντρικά σημεία της πόλης και που πλέον σερβίρουν καφέ μέχρι να δώσει η...


Κυβέρνηση το «πράσινο φως» για να μπουν εκ νέου οι «κουλοχέρηδες».

Η τροποποίηση του θεσμικού πλαισίου που αφορά στα ηλεκτρικά, ηλεκτρομηχανικά και ηλεκτρονικά παιχνίδια, είναι ζήτημα ημερών από το Υπουργείο Οικονομικών που θα καταργήσει τον Νόμο 3037/2002 που εισήγαγε την απαγόρευση οποιασδήποτε μορφής ηλεκτρονικών παιχνιδιών σε δημόσιους χώρους.

Από τις 26 Οκτωβρίου 2006, ο Νόμος κρίθηκε …παράνομος από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και ζητήθηκε μέχρι 26 Οκτωβρίου 2008 να καταργηθεί. Αυτό δεν έγινε και η Ελλάδα πληρώνει από τότε ημερησίως πρόστιμα.

Παράλληλα, το υπουργείο Οικονομικών εξετάζει ριζικές αλλαγές στην φορολογία των κερδών από τυχερά παιχνίδια, λαχεία και τον στοιχηματισμό μέσω Ίντερνετ, τομείς που εξαίρεσε από την δημόσια διαβούλευση για τη μεταρρύθμιση του φορολογικού συστήματος.
trikalanews

1 σχόλιο:

Γραφεας Πεζικου είπε...

Στα Τρίκαλα στα δυό στενά;Μπράβο!

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...