Με το μυαλό στην ΑΕΚ


Ο Νίκος Νιόπλιας προσγείωσε τους παίκτες του και τα πανηγύρια τίτλου θα συνεχιστούν μόνο σε περίπτωση νίκης κόντρα στην ΑΕΚ. Οι «πράσινοι» μπαίνουν από αύριο στην τελική ευθεία και το μοναδικό πρόβλημα είναι ο Σωτήρης Νίνης που δύσκολα θα προλάβει...



...Τα πανηγύρια των παικτών του Παναθηναϊκού σταμάτησαν και δίνουν... ραντεβού για μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο Νίκος Νιόπλιας φρόντισε να «προσγειώσει» τους ποδοσφαιριστές του, αφού θέλει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στο ματς με την Ένωση. Εξάλλου, το κυριακάτικο ντέρμπι αποτελεί ένα από τα τελευταία μεγάλα εμπόδια και στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν καλά πως αν διατηρηθεί η υπάρχουσα διαφορά, τότε το πρωτάθλημα θα είναι προ των πυλών.

Από αύριο οι «πράσινοι» μπαίνουν στην τελική ευθεία για την αναμέτρηση με τους «κιτρινόμαυρους» και το μοναδικό πρόβλημα για την τεχνική ηγεσία είναι ο τραυματισμός του Νίνη. Ο μέσος του Παναθηναϊκού θα προσπαθήσει να μπει την Παρασκευή σε πρόγραμμα προπονήσεων, όμως ακόμα και να συμβεί αυτό, η παρουσία του στην αποστολή θα είναι αμφίβολη. Αντίθετα, ο Σεμπάστιαν Λέτο θα είναι πανέτοιμος για το ματς και διεκδικεί με μεγάλες πιθανότητες μια θέση στην ενδεκάδα. Τα ευχάριστα για τον Νιόπλια είναι η παρουσία του Μάτε Σιμάο, ο οποίος είναι απόλυτα έτοιμος ακόμα και για ενδεκαδάτος. Μάλιστα, ο Μοζαμβικανός αμυντικός μέσος βρέθηκε σήμερα στην Παιανία, όπου προπονήθηκε μαζί με τους γκολκίπερ.


Πολύ δύσκολα για μεταγραφή!

Όσο περνούν οι μέρες τόσο οι πιθανότητες για μεταγραφή μειώνονται, και στον Παναθηναϊκό οι περιπτώσεις που εξετάζουν είναι δυο. Ο Ντίας και ο Μέιρα είναι στη λίστα, όμως οι ομάδες τους δεν δέχονται να τους παραχωρήσουν δανεικούς, ενώ ο δεύτερος δεν το... καλοβλέπει να αφήσει τη Ζενίτ. Βέβαια, ως την τελευταία στιγμή οι «πράσινοι» θα έχουν ανοιχτά ραντάρ, μήπως και βρεθεί η λύση που θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την άμυνα.

Παράλληλα, δύσκολα θα υπάρξει και αποχώρηση, και μπορεί η Σιένα να ενδιαφέρεται για τον Βύντρα, όμως ο Παναθηναϊκός δεν το συζητά. Όσο για τον Τζιόλη, μάλλον δεν προχωρά η μετακίνησή του στον Ηρακλή, αφού ο διεθνής αμυντικός μέσος δεν είναι «ζεστός» με την συγκεκριμένη προοπτική.

http://www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...