Επιστρέφει στην Αθήνα η τρόικα


Για την έλευση της τρόικας στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες προετοιμάζεται η κυβέρνηση, ενώ εντός της εβδομάδας αναμένεται να ξεκινήσουν και οι προγραμματικές δηλώσεις στη Βουλή.

Σε αυτό το πλαίσιο, το Σάββατο το απόγευμα πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στην οικία του Πρωθυπουργού με τη συμμετοχή του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, του υπουργού Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη και του συμβούλου του Πρωθυπουργού Κώστα Μπούρα.

Προηγήθηκε συνάντηση του κ. Σαμαρά με τον υπουργό Εθνικής Αμυνας, Πάνο Παναγιωτόπουλο, για θέματα του Υπουργείου, ενώ σήμερα ο Πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Τη Δευτέρα αναμένεται, εν τω μεταξύ, να έρθει στην Αθήνα και ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης Χορστ Ράιχενμπαχ, προκειμένου να διερευνηθούν οι προτεραιότητες και η τεχνική βοήθεια που χρειάζεται η Δημόσια Διοίκηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...