Τα αμύγδαλα ανά 100 γραμμάρια προσφέρουν 0,78 χιλιοστόγραμμα
βιταμίνης Β2. Η βιταμίνη αυτή είναι η καταλληλότερη βιταμίνη για
προβλήματα στο δέρμα και στους βλεννογόνους.
Το αμυγδαλέλαιο επίσης αποτελεί ένα εναλλακτικό γαλακτοκομικό προϊόν που
εξαιτίας των υψηλών ποσοτήτων μαγνησίου, μαγγανίου, σεληνίου, ασβεστίου
και βιταμίνης Ε βοηθά την επιδερμίδα να παραμένει λαμπερή και νεανική. Επιπλέον, το αμυγδαλέλαιο δεν περιέχει τη λακτόζη (που υπάρχει στα γαλακτοκομικά προϊόντα). Έτσι, αποτρέπεται η θαμπάδα των μαλλιών, τα οποία παραμένουν λαμπερά και απαλά για περισσότερο χρόνο.
Επιμέλεια: Μαργαρίτα Μπρίγκου
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου