ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ


Καλή Εβδομάδα σε όλους. Εβδομάδα που θα αρχίσει να καταβάλεται ο 13ος μισθός σε μισθωτούς και συνατξιουχος. Από αύριο μας πληροφορούν ότι θα χαλάσει πολύ ο καιρός. και έτσι θα καταλάβουμε και λίγο χειμώνα. Σε εμάς βέβαια δεν αρέσει καθόλου ο χειμώνας και μάλιστα ΠΟΤΕ δεν μας άρεσε. Ο φετινός θα μας πέσει πολύ πιο βαρύς και με δική μας ευθύνη. Ένας ψυχικά ασθενής ήταν τελικά ο άνθρωπος που χτύπησε τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι ένας ψυχικά άρρωστος έκανε ότι θα ήθελαν οι πολιτικοί του αντίπαλοι που βέβαια καταδίκασαν αμέσως το γεγονός. Οι αριστεροί στην Ιταλία είναι είδος προς εξαφάνιση ενώ εδώ στο Ελλαδιστάν το παλεύουν ακόμα.


Στην Ιταλία βέβαια έχουν Μπερλουσκόνι ενώ εδώ είχαμε Καραμανλή και τώρα Σαμαρά καμιά σχέση. Οι Καμπουράκης-Οικονομέας συνεχίζουν ακόμα να μας εκπλήσουν στις αντοχές τους. Τα καταφέρνουν κάθε χρονιά και επιβιώνουν με τον ανταγωνισμό στην ζώνη τους να βαράει κόκκινο. Οι πληροφορίες μας όμως λένε ότι ο Οικονομέας έχει κουραστεί αό το πρωϊνό και θέλει να κάνει και κάτι άλλο. Δεν το πιστεύουμε αλλά επειδή θα το διαβάσετε σας το μεταφέρουμε πρώτοι. Ο Μάκης έστειλε το μήνυμα στους συνεργάτες του ο διασυρμός δεν θα συνεχιστεί όποιος δεν κάνει για την εφημερίδα θα φύγει. Σίγουρα σε λίγες μέρες θα έχουμε εξελίξεις ακούγεται μεγάλο όνομα πρώην του ΔΟΛ να αναλαμβάνει ρόλο στην εφημερίδα. Για να δούμε. Ο Αυτιάς κάθε μέρα έχει τον εργατολόγο τον Μητρόπουλο να μας λέει τα ίδια και τα ίδια δεν βαριέται ο Αυτιάς όλο με αυτές τις ειδήσεις ο κόσμος πάντως έχει βαρεθεί. Το μεσημεριανό που τελειώνει στο τέλος της σεζόν μας τέλειωσε άνωθεν πιέσεις βλέπεται και παλιές αγάπες που δεν πάνε στον Παράδεισο όμως. Μην ξεχάσετε σήμερα το βράδυ τον ΚΙΤΡΙΝΟ ΤΥΠΟ έχει ωραίο θέμα για όσους αρέσκονται σε τέτοιου τύπου εκπομπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...