Αρβανίτης: Ευκολότερο το πρόγραμμα στο β’ γύρο




Ένα μίνι-απολογισμό της μέχρι τώρα εικόνας του πρωταθλήματος της Α1 του χάντμπολ έκαναν με δηλώσεις τους στην επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιάννης Αρβανίτης και ο ομόλογός του στο Φίλιππο Βέροιας, Τεό Παυλίδης.

Ο Γιάννης Αρβανίτης τόνισε ότι: «Είχαμε ένα δύσκολο πρώτο γύρο και αυτό δεν μας βοήθησε. Έχουμε μείνει σχετικά πίσω από τον κύριο διεκδικητή, τον ΠΑΟΚ, αλλά πιστεύω πως στο δεύτερο γύρο, που θα έχουμε ευκολότερο πρόγραμμα, θα αναπτύξουμε άλλη ταχύτητα. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, οι λεγόμενες μικρές ομάδες, όπως ο Αερωπός, ο Ζαφειράκης και ο Κύδων, που δεν έχει πάει καλά, έχουν πλούσιο ρόστερ και όποια ομάδα δεν τις αντιμετώπισε με συγκέντρωση και σοβαρότητα έχασε από αυτές. Όσο για τις μεγάλες ομάδες, αυτές βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο και το πρωτάθλημα είναι πιο δύσκολο από πέρυσι».

Από την πλευρά του ο Τεό Παυλίδης ανέφερε: «Είχαμε στην αρχή κάποια άτυχα αποτελέσματα, αλλά τώρα με την αλλαγή και του ξένου θέλουμε να προχωρήσουμε πολύ καλύτερα. Στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα ξεχωρίζω τον ΠΑΟΚ, λόγω πληθωρικού ρόστερ. Έχουμε δρόμο ακόμα. Έχουμε δυο αγωνιστικές μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου και έναν ολόκληρο δεύτερο γύρο. Αναμένεται συναρπαστική η συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...