Η ΝΟΠΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ


Ο Ολυμπιακός στος 16 της Ευρώπης και ο Παναθηναϊκός στην γνωστή μιζέρια των τελευταίων ετών. Από το 2004 η ομάδα δεν έχει πάρει Πρωτάθλημα και μετά την ηγεμονία Βαρδινογιάννη περάσαμε στην πολυμετοχική ηγεμονία πάλι του Βαρδινογιάννη. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος διαφωνεί με τις επιλογές Πατέρα αλλά ούτε αποχωρεί , ούτε έχει λόγο σε σημαντικές αποφάσεις. Μάλιστα τώρα τελευταία οι δηλώσεις του Παύλου υπέρ της μεγάλης προσφοράς της οικογένειας Βαρδινογιάννη στην ομάδα μόνο θυμηδία προκαλεί σε όλους εμάς που αγωνιζόμαστε για το καλό της ομάδας. Ομάδες σαν τον Παναθηναϊκό με εκατομμύρια φιλάθλους σε Ελλάδα και Εξωτερικό χρειάζονται ιδιοκτήτες που θα βάζουν το χέρι στην τσέπη.


Άλλωστε εάν η ομάδα δεν έχει τέτοιους ιδιοκτήτες θα μπορούσε να περάσει στον λαό του Παναθηναϊκού. 50 ευρώ κάθε βάζελος να δώσει μαζεύονται εύκολα με μόλις 100000 φίλους της ομάδας 5000000!!!! Εύκολα αντιλαμβάνεται κάποιος ότι 100.000 χιλιάδες φίλοι είναι πανεύκολο να βρεθούν ακόμα και σε περίοδο οικονομικής κρίσης. Το ότι λένε οι διοικούντες ότι η ομάδα δεν έχει έσοδα , αλλά ζημιές οφείλεται κυρίως στην τσιγγουνιά τους!!!! Εάν νομίζουν ότι επειδή έβαλαν κάποια χρήματα και για ένα καλοκαίρι χάλασαν πιο πολλά από τον Ολυμπιακό δεν μας κάνει να ξεχνάμε τα πέτρινα χρόνια. Όταν ο Κόκκαλης έφερνε παιχταράδες και εμείς τον Βύντρα και τον Καραγκούνη. Για αυτό και επειδή η συμμετοχή του Παυλάρα στην ΠΑΕ με τον τρόπο που γίνεται έχει σκοπό την αποδυνάμωση του καλό θα ήταν να το σκεφτεί σοβαρά το πράγμα. Έδωσε ζεστά 10 εκ ευρώ και δεν έχει λόγο ούτε για την απομάκρυνση του προπονητή από ότι δήλωσε ο ίδιος. Επομένως γιατί αυτά τα χρήματα να μην τα έδινε στο μπάσκετ για να μας φέρει ακόμα ένα ευρωπαϊκό; Η κυριαρχία του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο θα σταματήσει μόνο εάν η οικογένεια Βαρδινογιάννη πουλήσει την ομάδα σε κάποιον που θα μπορεί να κάνει κουμάντο και να αποφασίζει για τα πάντα. Οι Βαρδινογιάννηδες χρωστάνε στον Παναθηναϊκό και αυτό πρέπει να το καταλάβουν. Τους ανεχθήκαμε από το 1978 και πήραν μια ομάδα που είχε φτάσει τελικό Πρωταθλητριών και την έκαναν ουρά του Ολυμπιακού στο Ελληνικό Πρωτάθλημα. Τώρα που οι γαύροι προχωράνε και στην Ευρώπη η καραμέλα με την διαιτησία έχει πλέον λιώσει για αυτό το καλύτερο που θα έχουν να κάνουν είναι το καλοκαίρι ή ακόμα και τώρα πουλήσουν τις μετοχές τους και μας αφήσουν στην ησυχία μας. Άλλωστε εάν δεν το κάνουν θα τους το θυμίσουμε εμείς με πορείες και συλλαλητήρια.
ΝΟΠΟ ΘΥΡΑ 13

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...