Μπάγεβιτς: Έχουν δίκιο οι παίκτες




Την άποψη, πως οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έχουν δίκιο να διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι είναι απλήρωτοι, εξέφρασε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Έβερτον. Ο Σεροβέλληνας τεχνικός υπογράμμισε, ωστόσο, ότι η ομάδα θα πρέπει να συγκεντρωθεί στα δύο επόμενα παιχνίδια (Έβερτον, Πανιώνιο), ενώ είπε χαρακτηριστικά: «Τη Δευτέρα μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν».

Ξεκινώντας, ο Μπάγεβιτς μίλησε για το ζήτημα με τις πληρωμές των παικτών: «Πιστεύω ότι οι παίκτες έχουν δίκιο, αλλά δε θέλω να προχωρήσω και να δώσω δικαίωμα σε κανέναν σε αυτά τα δύο ματς που έρχονται. Πιστεύω ότι θα βρούνε λύση και μέχρι να τελειώσουν αυτά τα δύο παιχνίδια θα έχουν τις υποχρεώσεις που πρέπει να έχουν. Να σκεφτούν αυτά τα δύο παιχνίδια και τη Δευτέρα μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Αυτή είναι η άποψη μου και το είπα και χθες».

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός τόνισε για την αναμέτρηση με την Έβερτον πως: «Έχουν πρόβλημα αυτοί, έχουμε κι εμείς. Σχεδόν το ίδιο κι είναι πολύ καιρό μαζί μας. Το ματς θα είναι δύσκολο και για τις δύο ομάδες.

Η Έβερτον είναι πολύ καλή ομάδα, τελευταία δεν τα πάει καλά και θα προσπαθήσει να έχει ένα καλό αποτέλεσμα και να αρχίσει πάλι. Εμείς, αν πιάσουμε το παιχνίδι μας, που πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε, θα προσπαθήσουμε για τη νίκη, γιατί μόνο έτσι θα έχουμε ελπίδες. Αν το πετύχουμε, θα το δούμε. Είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες θα κάνουν μεγάλη προσπάθεια και πιστεύω ότι θα είναι και αποτελεσματικοί».

Όσο για τα ατού της Έβερτον ο Ντούσκο είπε: «Δεν είναι ένα. Έχει παίκτες ποιότητας, ψηλούς και δυνατούς, είναι ομάδα με ποιότητα και έχουν έναν ρυθμό που θα πρέπει να προσέξουμε πολύ».
Κλείνοντας, ο Μπάγεβιτς σχολίασε τις δηλώσεις του προπονητή της Έβερτον Ντέιβιντ Μόγιες σχετικά με το ότι οι Έλληνες πέφτουν εύκολα στο έδαφος: «Δίκιο έχει. Το αγγλικό πρωτάθλημα είναι πιο δυνατό από το ελληνικό. Είναι διαφορετικό το στυλ στις δύο χώρες. Δεν πιστεύω, πάντως, ότι οι δικοί μας πέφτουν, επειδή θέλουν να πέφτουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...