Η πρωταγωνίστρια των επίμαχων βίντεο του νοσοκομείου «Ελπίς»


Κουσουλός Πέτρος


Μια τελείως διαφορετική εκδοχή, από εκείνη που παρουσιάζει ο 36χρονος ουρολόγος, για το τι πραγματικά συνέβη τον Δεκέμβριο του 2005 μέσα στο δωμάτιο της εφημερίας του «Ελπίς», δίνει η 32χρονη ιδιωτική υπάλληλος, η οποία συμμετείχε στο «καυτό» video που έχει κατακλύσει το διαδίκτυο.

Μιλώντας αποκλειστικά στη zougla.gr η νεαρή γυναίκα δηλώνει ότι δεν ήταν σε γνώση της το γεγονός ότι η ερωτική συνεύρεση, που είχε με τον γιατρό αλλά και τον ιατρικό - επισκέπτη φίλο του, μαγνητοσκοπείτο. «Αν το είχα αντιληφθεί, θα είχα σηκωθεί και θα είχα φύγει. Δεν θα είχε συμβεί τίποτα από όλα αυτά λέει χαρακτηριστικά».


Όπως υποστηρίζει, την πρόταση για να πραγματοποιηθεί η ερωτική συνεύρεση μέσα στο δημόσιο νοσοκομείο τής την έκανε ο 36χρονος γιατρός με τον οποίο διατηρούσε εφήμερη ερωτική σχέση, μόνο και μόνο για να μην… πληρώσει κάποιο ξενοδοχείο.

Βέβαια, υποστηρίζει ότι ουδέποτε μπορούσε να φανταστεί πως η συνεύρεση όχι μόνο θα βιντεοσκοπείτο αλλά και ότι κάποια στιγμή στο μέλλον το ροζ υλικό θα αναρτάτο στο Internet.

«Πιστεύω ότι εκείνος τα έκανε όλα», λέει χαρακτηριστικά εξαπολύοντας βέλη εναντίον του πρώην φίλου της. Συνεχίζοντας, αναφέρει ότι μόλις πληροφορήθηκε για την ύπαρξη των πολύ προσωπικών της στιγμών στο διαδίκτυο σκέφτηκε ακόμα και να… αυτοκτονήσει.

Πλέον όμως δηλώνει ότι κοιτάει μπροστά και ότι εμπιστεύεται τη Δικαιοσύνη.





Υπενθυμίζεται ότι μεταξύ του 36χρονου ουρολόγου και της 32χρονης γυναίκας έχει ξεσπάσει ένας ανελέητος πόλεμος, σχετικά με την επίμαχη μαγνητοσκόπηση αλλά και τον τρόπο που διέρρευσε το ροζ video στο διαδίκτυο.

Ο γιατρός αλλά και ο φίλος του, o ιατρικός επισκέπτης, επισημαίνουν ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της 32χρονης, ενώ παράλληλα ο ουρολόγος επισημαίνει ότι το καλοκαίρι του 2006 άγνωστοι του έκλεψαν την κάμερα-μέσο των μαγνητοσκοπήσεων στα Καμένα Βούρλα.

Έτσι, πιθανολογεί, ότι τα video με τα όργια τα ανήρτησε κάποιος τρίτος, στα χέρια του οποίου έπεσε όλο το υλικό. Παράλληλα καταγγέλλει ότι η 32χρονη στράφηκε εναντίον του μόνο και μόνο για να τον εκδικηθεί επειδή δεν την παντρεύτηκε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...