Πρόστιμο 10.000 ευρώ στην ΑΕΚ




Με χρηματικό πρόστιμο 10.000 ευρώ τιμωρήθηκε η ΑΕΚ, από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Super League, για τα υβριστικά συνθήματα και τη συμπεριφορά των οπαδών της στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα, αναβολή πήρε η εκδίκαση των όσων συνέβησαν στο ντέρμπι των «αιωνίων» στο «Καραϊσκάκη», η οποία τελικά θα πραγματοποιηθεί αύριο.

Αναλυτικά:

“Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 12ης Αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α ) ΠΑΕ ΑΕΚ : Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για την συμπεριφορά των φιλάθλων της : επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Αρης : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή επτά χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Ηρακλής : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ Πανιώνιος : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

Οι κάτωθι αποφάσεις αφορούν στην 11η αγωνιστική.

Α) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της, καθώς επίσης και για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή οκτώ χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Αρης, Γ.Κολτσίδας ( εκπρόσωπος): Για την συμπεριφορά του εκπροσώπου της ΠΑΕ Αρης Γ. Κολτσίδα : επιβάλλει χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων ευρώ στην ΠΑΕ Αρης και δέκα χιλιάδες ευρώ στον εκπρόσωπο Γ. Κολτσίδα.

* Η εκδίκαση της υπόθεσης της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναβλήθηκε για την Παρασκευή 4/12/2009 και ώρα 12.00. Επίσης η υπόθεση της ΠΑΕ Ατρόμητος αναβλήθηκε για την επόμενη Πέμπτη”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...