H Σοφία Φαραζή με αλλεργία στο μάτι

Μια αλλεργία στο μάτι την κρατάει μακριά από τα γυρίσματα της σειράς


«Βρε τι έχω; τι με κόβει;» σκεφτόταν η γνωστή πια τηλεοπτική Λίτσα και ξαφνικά κατάλαβε τι της συνέβη. Αλλεργία στο μάτι, με αποτέλεσμα η ηθοποιός Σοφία Φαραζή – σε αυτήν αναφερόμαστε για όσους δεν το καταλάβατε – να αναγκαστεί να κλειστεί στο σπίτι, μέχρις ότου γίνει καλά. Πράγματι...


διάφορες πηγές επιβεβαίωσαν ότι η ηθοποιός έπαθε προ ημερών μία πολύ σοβαρή αλλεργία στο μάτι της χωρίς να ξέρει κανείς από πού προήλθε, γεγονός το οποίο δεν την κράτησε μόνο στο σπίτι, αλλά και μακριά από τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς Λίτσα.com, στην οποία πρωταγωνιστεί.
Έτσι, η «Λίτσα» όλη την περασμένη εβδομάδα πήρε αναγκαστικά ρεπό για να αναρρώσει, με αποτέλεσμα τώρα να τρέχει και να μην φτάνει. Και μαζί με εκείνη και η παρέα της, για να προλάβουν τον τηλεοπτικό προγραμματισμό τους.
Κατά τα άλλα επειδή η συγκεκριμένη παραγωγή του Antenna τα πάει πολύ καλά στους πίνακες τηλεθέασης, έχει αρχίσει να συζητιέται το ενδεχόμενο να μην ρίξει τελικά αυλαία τα Χριστούγεννα - όπως είχε αρχικά αποφασιστεί - αλλά να μας κρατήσει συντροφιά μέχρι τον επόμενο Ιούνιο και τα τέλος της φετινής σεζόν.
Λογική, σοφή και σίγουρα έξυπνη η απόφαση του καναλιού του Αμαρουσίου, αφού στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, μια σίγουρη επιτυχία δεν την λήγεις ούτε την κλειδώνεις στο ντουλάπι αλλά της κάνεις τεχνητές αναπνοές για να επιμηκύνεις τη διάρκεια ζωής της!
www.myself.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...