Γάμος με Λαυρεντιάδη


Μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να ανακοινωθεί η οριστικοποίηση της συμφωνίας ανάμεσα στον Σωκράτη Κόκκαλη και τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, όσον αφορά την αγορά του 50% της Καραϊσκάκης ΑΕ και του 10% της ΠΑΕ Ολυμπιακός από τον Κύπριο...

επιχειρηματία. Ο Κύπριος επιχειρηματίας φημολογείται ότι θα διαθέσει συνολικά περίπου 36 εκατ. ευρώ, 25 εκατ. για το Καραϊσκάκη και 11 εκατ. για την ΠΑΕ.


Παίζει ο Ντιόγο

Στη διάθεση του Ζίκο για τον σαββατιάτικο (19:00 NET) αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης εκτιμά το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού πως θα τεθεί ο Ντιόγο, αν και ο Βραζιλιάνος πονούσε μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης. Ο Ντιόγο αναμένεται να κάθεται στον πάγκο στο α' ημίχρονο κόντρα στους Αρκάδες και θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο μέρος του ματς. Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και με τον Γκαλέτι, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά και θα παίξει στο β' ημίχρονο με τον Αστέρα.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη δουλειά που κάνατε. Τώρα θα χαλαρώσουμε λίγο γιατί ακολουθούν αγώνες», είπε ο Ζίκο στους παίκτες εν όψει του ματς με τον Αστέρα και του αγώνα της Τετάρτης με τη Σταντάρ Λιέγης.
postgame.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...