Εκδικάζεται η υπόθεση για το θάνατο της Anna Nicole Smith




Δύο χρόνια πριν, έφυγε από την ζωή η Αnna Nicole Smith κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Ο φάκελος της υπόθεσης έχει παραμείνει ανοιχτός, γι’ αυτό το λόγο ο πρώην σύντροφος του μοντέλου και οι δύο γιατροί προσήλθαν στο δικαστήριο για να δώσουν τις απαραίτητες εξηγήσεις.

Τόσο ο σύντροφος της όσο και οι δυο γιατροί κατηγορούνται ότι ενίσχυσαν τον εθισμό του μοντέλου σε συνταγογραφούμενα ναρκωτικά.

Η 39χρονη Smith, της οποίας η ζωή ως μοντέλο, σταρ της τηλεόρασης και νεαρή σύζυγος ενός ηλικιωμένου εκατομμυριούχου ήταν τροφή για τις εφημερίδες ταμπλόιντ και τα περιοδικά για διασημότητες, πέθανε από υπερβολική δόση συνταγογραφούμενων ναρκωτικών το Φεβρουάριο του 2007.

Εις βάρος του για πολύ καιρό συντρόφου της, Howard K. Stern, απαγγέλθηκαν 11 κατηγορίες για κακούργημα, περιλαμβανομένης της χορήγησης ελεγχόμενης ουσίας σε εθισμένο χρήστη και απόκτηση με δόλο συνταγής για ναρκωτικά.

Η δρ.Khristine Eroshevich και ο δρ.Sandeep Kapoor αντιμετωπίζουν από έξι κακουργηματικές κατηγορίες, περιλαμβανομένης της παράνομης συνταγογράφησης ελεγχόμενης ουσίας σε εθισμένο χρήστη. Και οι τρεις κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες συνωμοσίας για διάπραξη εγκλήματος.

Οι Howard K. Stern, o Sandeep Kapoor και η δρ. Khristine Eroshevich δήλωσαν ότι είναι αθώοι.

Αν καταδικαστούν, αντιμετωπίζουν ποινή κάθειρξης πέντε και πλέον ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...