Συνταγματικό STOP στους νεοναζί

Η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΤΟΥΣ ΦΙΜΩΝΕΙ

Με απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου της Γερμανίας, απαγορεύτηκε μια αφίσα του ακροδεξιού νεο-ναζιστικού κόμματος της χώρας, NPD, η οποία προέτρεπε τους πολίτες να σταματήσουν την «πολωνική εισβολή».

Η αφίσα του NPD, η οποία απαγορεύτηκε στη Γερμανία
Οι εθνικές εκλογές στη Γερμανία απέχουν πλέον μόλις δύο ημέρες και οι αφίσες των διάφορων κομματικών σχεδιασμών έχουν αναρτηθεί σε διάφορα σημεία σε όλη τη χώρα. Το NPD που προσβλέπει σε ψήφους κυρίως από τις παραμεθόριες περιοχές της χώρας, όπου η παρουσία των μεταναστών από τη γειτονική Πολωνία είναι εντονότερη, είχε φτιάξει μια αφίσα που έλεγε «Σταματήστε την πολωνική εισβολή», ή «Σταματήστε την εισβολή των Πολωνών». Αυτό το μήνυμα κρίθηκε από την ανώτερη νομική Αρχή της Γερμανίας, ότι ζημίωνε τις διμερείς σχέσεις δύο κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ως εκ τούτου η αφίσα απαγορεύτηκε.

1 σχόλιο:

Crux είπε...

Αυτοί άμα ήταν εξουσία θα φίμωναν ? Φυσικά! Πολύ σωστά κάνει η Γερμανική κυβέρνηση που τους φιμώνει.Γιατί είναι γνωστό ότι οι ναζιστικές ιδεολογίες με το πρόσημο νέο ή χωρίς μπροστά είναι αντιδημοκρατικές.Παραβιάζουν ανθρώπινα δικαιώματα.Η Γερμανία έζησε το ναζισμό και δεν θέλει να ξαναζήσει κάτι τέτοιο.Και η Ελλάδα έζησε το φασισμό αλλά δυστυχώς ξεχνάμε γρήγορα.
Σου προτείνω να δεις το American History X.Δεν μπορεί κάθε ακραία άποψη να κυκλοφορεί ελεύθερη.Πάμε να ξαναζήσουμε τα ίδια γεγονότα.Η ιστορία πάει να επαναληφθεί ξανά.Την μ-α-θ-α-μ-ε την ακροδεξιά και είναι αυτή που με τη χρήση εθνικιστικών ιδεών θέλει να επεκτείνει αντιδημοκρατικά την εξουσία της.

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...