ΒΓΑΖΕΙ ΨΕΥΤΗ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ, ΤΡΕΜΗ ΚΑΙ MEGA

dvd 1

ΓΙΑdvd 2dvd 3kampourakis-tremi ΤΟ ΡΟΖ DVD ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΤΣΕΚΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΕΚΛΕΨΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΡΟΦΕΡΝΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΡΕ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ, Η ΤΡΕΜΗ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΤΣΟΝΤΑ Ή ΈΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΣ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ “ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ” ΓΟΝΥΠΕΤΗΣ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ;

(ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ)

Και επίσημα, με μια εισαγγελική διάταξη χαστούκι, η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ελισάβετ Καραλή βάζει στο αρχείο την έγκληση που είχε υποβληθεί από τον πολλά βαρύ(και ψεύτη όπως αποδεικνύεται τελικά από επίσημα έγγραφα)τον δημοσιογράφο του ΜΕΓΚΑ Δημήτρη Καμπουράκη στα όσα είχε υποστηρίξει εναντίον του δημοσιογράφου της Espresso Στέφανου Χίου. Μεγάλη σημασία όμως δεν έχει η απόφαση που έχει γίνει ήδη γνωστή αλλά το σκεπτικό της.

Στην διάταξη υπάρχουν αναφορές για την παρουσιάστρια του δελτίου Όλγα Τρέμη και για το εαν είδε τελικά το ροζ βίντεο, δεν βγάζει καλαμπουρτζή τον Καμπουράκη(που μίλαγε για συζήτηση της πλάκας), ενώ ξεκάθαρα περιγράφει το άδειασμα που έφαγε ο Καμπουράκης από το ίδιο του το κανάλι.

Είναι πια σαφές ότι αυτά που προσπάθησε να αποκαλύψει ο Χίος, κουκουλώθηκαν. Η Τρέμη την γλύτωσε(αφού εναντίον της δεν ασκήθηκε καμία δίωξη για οτιδήποτε), το ΜΕΓΚΑ γλύτωσε την αξιοπιστία του με δικονομικά μπαλώματα και κάποιοι τρίτοι δεν κάθισαν στο σκαμνί για συμμετοχή στηνυπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Έκθετοι όμως εκτός από τον Καμπουράκη(που τώρα κινδυνεύει να βρεθεί αντιμέτωπος με την κατηγορία της ψευδορκίας και της ηθικής αυτουργίας της ψευδορκίας, σε προκαταρκτική εξέταση που συνεχίζεται)και τον ίδιο τον πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ Πάνο Σόμπολο που αναθεμάτιζε και έβριζε το Χίο, είναι και η ίδια η αλήθεια. Ποιος νοιάζεται όμως. Και ποιο νόημα έχει τελικά η αλήθεια στην εποχή μας. Καμία. Η κοινωνία πήρε ένα ακόμα δίδαγμα από τα ίδια τα σοβαροπρεπή μέσα μαζικής βλακείας. Όποιος την αποκαλύπτει-την αλήθεια- τυλίγεται σε μια κόλα χαρτί. Ευτυχώς που στην παρούσα υπόθεση, υπήρξαν ανεπηρρέαστοι και έντιμοι δικαστές. ΤΗΕ ΝΕΧΤ που λένε και τα αμερικανάκια….

ΠΗΓΗ:WWW.ADIAKRITOS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...