Αχμαντινετζάντ: Μύθος το Ολοκαύτωμα

Το Ολοκαύτωμα ήταν ένα ψέμα και ένα πρόσχημα για να ιδρυθεί το εβραϊκό κράτος, με το οποίο οι Ιρανοί έχουν θρησκευτικό καθήκον να έρθουν σε αντιπαράθεση, δήλωσε σήμερα ο ιρανός πρόεδρος Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ.

«Το Ολοκαύτωμα ήταν ένα πρόσχημα για την ίδρυση του σιωνιστικού κράτους, είναι ένα ψέμα που βασίζεται σε έναν μύθο που δεν έχει αποδειχθεί», τόνισε ο Αχμαντινετζάντ σε ομιλία του στο Πανεπιστήμιο της Τεχεράνης με την ευκαιρία του εορτασμού της ημέρας αλληλεγγύης προς τους Παλαιστινίους.

«Η αντιπαράθεση με το σιωνιστικό καθεστώς είναι εθνικό και θρησκευτικό καθήκον», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Ακόμα και η ύπαρξη του καθεστώτος αυτού αποτελεί προσβολή της αξιοπρέπειας των λαών».

«Οι ημέρες του σιωνιστικού καθεστώτος είναι μετρημένες», συπλήρωσε.

«Εάν ισχυρίζεστε ότι το Ολοκαύτωμα είναι μια πραγματικότητα, γιατί να μη γίνει μια έρευνα;», υπογράμμισε ο ιρανός πρόεδρος ενώ το ακροατήριο φώναζε «Θάνατος στο Ισραήλ».

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters, Γαλλικό Πρακτορείο

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όχι ακριβώς μύθος.

http://www.scribd.com/doc/236471448/Shoah-%CE%97-%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%95%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%87%CE%AE

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...