Δημοσιεύτηκε η αγγελία του γάμου τους

Ξεφυλλίζοντας σήμερα το πρωί εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας, «έπεσε» το μάτι μας στις προαγγελίες γάμων και πιο συγκεκριμένα στην αγγελία γάμου της Ευρυδίκης Θεοκλέους και του Δημήτρη Κοργιαλά. Το ζευγάρι αποφάσισε τελικά να παντρευτεί, αν και ακουγόταν εδώ και ένα χρόνο περίπου πως θα ανεβούν τα σκαλιά του... δημαρχείου.
Η Ευρυδίκη και ο Δημήτρης σε λίγο καιρό θα επισημοποιήσουν την σχέση τους στο δημαρχείο της Γλυφάδας. Η αγγελία του γάμου: «Ο Δημήτρης Κοργιαλάς γεννηθείς εις Ναύπακτο Φωκίδος, κάτοικος Γλυφάδας Αττίκης, γιος του Αθανασίου και της Παρασκευής, το γένος Ζαμπάρα και η Ευρυδίκη Θεοκλέους γεννηθείσα εις Λεμεσό Κύπρου, κάτοικος Γλυφάδας Αττικής, κόρη του Ντίνου και της Ερμούλας, το γένος Χριστοφή, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στη Γλυφάδα Αττικής». Το ζευγάρι είναι πολλά χρόνια μαζί και είναι πολύ ερωτευμένο. Σκεφτόταν μάλιστα να παντρευτούν πολύ καιρό τώρα. Τελικά πήραν την μεγάλη απόφαση, η οποία ωστόσο δεν θα αλλάξει καθόλου τη ζωή τους, αφού συζούν τα τελευταία χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...