Τα "λαμπερά" ονόματα των ψηφοδελτίων του ΠΑ.ΣΟ.Κ

Στην μάχη των εντυπώσεων μπαίνει δυναμικά το ΠΑ.ΣΟ.Κ και με «λαμπερά» ονόματα που θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες προσπαθεί να θαμπώσει τους Έλληνες ψηφοφόρους. Οι επιτελείς της Ιπποκράτους αφήνουν να διαρρέουν κάποια από αυτά τα ονόματα στου τύπο και έχουν αποφασίσει να αφήσουν ανοιχτές τις λίστες μέχρι την τελευταία στιγμή αφού περιμένουν τις τελικές απαντήσεις τους.

Η συντριπτική πλειονότητα των ονομάτων που θα πλαισιώσουν τις πράσινες λίστες θα γίνει γνωστή αύριο οπότε και θα συνεδριάσει το Εθνικό Συμβούλιο του Κινήματος που θα κληθεί να επικυρώσει τις επιλογές της επιτροπής αξιολόγησης.

Χθες αργά το απόγευμα «κλείδωσε» η υποψηφιότητα της Άννας Νταλάρα στη Β΄ περιφέρεια Αθηνών, (προηγήθηκε επαφή της ίδιας με τον Γ. Παπανδρέου), ενώ στην Α΄ περιφέρεια Αθηνών θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι θα κατέλθει η ηθοποιός Πέμυ Ζούνη. Επίσης, στην ίδια περιφέρεια θεωρείται πιθανό να είναι υποψήφια και η ηθοποιός Άννα Βαγενά, καθώς και ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής Κώστας Παταβούκας.

Στη Β’ Αθηνών ο Πύρρος Δήμας

Για τη Β΄ περιφέρεια Αθηνών ακούγεται έντονα το όνομα του χρυσού Ολυμπιονίκη Πύρρου Δήμα, ενώ στην ίδια περιφέρεια επιθυμεί να διεκδικήσει έδρα και ο αθλητικογράφος Παύλος Γερακάρης.

Στον Πειραιά η Μπόκοτα

Υποψηφιότητα για την Α΄ Πειραιά κατέθεσε η δημοσιογράφος Δάφνη Μπόκοτα.

Άλλα «λαμπερά» ονόματα

Για την Α΄ Θεσσαλονίκης βολιδοσκοπείται ο ηθοποιός Ιεροκλής Μιχαηλίδης.. Για τη Β΄ Αθηνών ακούγονται επίσης το όνομα της ηθοποιού Βάνας Μπάρμπα. Ακόμη οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την κάθοδό του στην Πρέβεζα ετοιμάζει και ο πρώην διεθνής διαιτητής Περικλής Βασιλάκης.

Γίνεται αντιληπτό από τα παραπάνω ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ κάνει δυναμικό «μπάσιμο» και τις επόμενες μέρες όλοι θα συζητάνε για κάποιες από τις υποψηφιότητές του. Δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσει η Ρηγίλλης αλλά όλα δείχνουν ότι η Ιπποκράτους καιρό τώρα δούλευε σε αυτό το επίπεδο. ΠΗΓΗ WWW.STIFORA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...