ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ZOUGLA.GR

Ο παρουσιαστής που «σκότωνε» για ένα καλό ρεπορτάζ

Σάλο έχει προκαλέσει στη Βραζιλία η υπόθεση του τηλεοπτικού παρουσιαστή Wallace Souza, ο οποίος κατηγορείται από την αστυνομία ότι συμμετείχε σε οργανωμένο κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών και «παρήγγελνε» φόνους, προκειμένου αφενός να ξεφορτωθεί τους ανταγωνιστές της παράνομης επιχείρησης και αφετέρου να ανεβάσει την τηλεθέαση της εκπομπής του, αφού είχε πάντα προφανώς αποκλειστικά πλάνα και ρεπορτάζ. Συγκεκριμένα η αστυνομία λέει ότι ο παρουσιαστής έδινε εντολές για να γίνονται οι φόνοι στην πολιτεία Amazonas και ειδοποιούσε τηλεοπτικά συνεργεία για να παίρνει πρώτος «εικόνα» από τα περιστατικά. Ο Souza από την πλευρά του ισχυρίζεται ότι οι κατηγορίες είναι κατευθυνόμενες από τους ανταγωνιστές του και πως δεν υπάρχουν αποδείξεις που να τις υποστηρίζουν.

Η αστυνομία πιστεύει ότι ο Wallace Souza βρίσκεται πίσω από τουλάχιστον πέντε δολοφονίες με σκοπό να απαλλαχτεί από ανταγωνιστές του στο εμπόριο ναρκωτικών και να εκτοξεύσει τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής του. Αν οι κατηγορίες της αστυνομίας αποδειχθούν, τότε θα πρόκειται για την πρώτη τηλεοπτική εκπομπή που όχι μόνο έκανε ρεπορτάζ για εγκλήματα, αλλά «κρυβόταν» και πίσω από αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...