ΤROKTIKO-TΕΛΟΣ;

Του Σταύρου Μαρίνη Αυτό ήταν; Αρκούσαν οι μηνύσεις των θιγομένων και εξαιτίας της ανωνυμίας του το έκλεισαν. Όλα θα ήταν διαφορετικά εάν είχε ονοματεπώνυμο , τότε οι μηνύσεις θα γίνονταν στο όνομα του διαχειριστή και μέχρι την οριστική καταδίκη ή αθώωση θα έγραφαν ότι τους ενοχλούσε. Δεν θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι μηνύσεις θα σταματήσουν το troktiko, δεν θα θέλαμε να δούμε τα "ποντίκια" να μην ενημερώνουν στο μέλλον. Ο γράφων έχει πολλές φορές στο παρελθόν διαφωνήσει με τα ποντίκια όμως θα στηρίξει το δικαίωμα τους να ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ με ονοματεπώνυμο και χωρίς εξαρτήσεις. Όσοι χαίρονται και ελπίζουμε Μάκη να μην κάνεις αυτό το λάθος θα μας βρουν απέναντί τους. Όμως η κριτική μας προς τα "ποντίκια" δεν θα μειωθεί όταν θεωρούμε ότι κάνουν κάποιο λάθος. Ελπίζουμε πολύ γρήγορα να τους συναντήσουμε ξανά στο διαδίκτυο. Με εξακριβωμένες ειδήσεις χωρίς συκοφαντίες και κυρίως εμμονές.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

megale kaneis avanta ston filo sou...etsi?giati den evales tin apantisi tou troktikou?nomizame oti isoyn diaforetikos apo kapious allous pou katigoreis..(ksereis pion ennooume) alla telika oloi idioi eiste!!

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...