"Σκλάβος" του απέραντου γαλάζιου η Madona

Κάτω από άκρα μυστικότητα η βασίλισσα της pop αγόρασε μια τεράστια έκταση στην περιοχή Σιφνέικο της Αντίπαρου και χτίζει μια υπερπολυτελή βίλα για να απολαμβάνει συχνά το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Ως γνωστόν, η Madona είναι λάτρης της Ελλάδας, ιδίως των νησιών μας, γι' αυτό δεν εξέπληξε κανέναν η απόφασή της να χτίσει εξοχική κατοικία στην Αντίπαρο και όχι σε κάποιο κοσμικό θέρετρο του εξωτερικού. Σχεδόν κάθε καλοκαίρι επισκέπτεται ελληνικά νησιά, ενώ πριν από μερικά χρόνια επέλεγε να κάνει τις διακοπές της στην Ιθάκη, όπου την είχαν εντοπίσει, μάλιστα, οι παπαράτσι με λευκό μπουρνούζι και ένα μεγάλο ψάθινο καπέλο.

Η Madona, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει επισκεφτεί την Αντίπαρο incognito για να παρακολουθήσει από κοντά τις εργασίες στην βίλα της. Μάλιστα, η βασίλισσα της pop θα έχει ως γείτονες τον Tom Hanks και την σύζυγό του, Rita Wilson, οι οποίοι διαθέτουν εξοχική κατοικία στην Αντίπαρο και τα τελευταία χρόνια δεν παραλείπουν να επισκέπτονται κάθε καλοκαίρι το όμορφο νησί του Αιγαίου.

www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...