Οι επώνυμοι απολυμένοι του city

Πάει καιρός από τότε που αρχίσαμε να ακούμε πολιτικούς, οι οποίοι έπιασαν τα ραδιοφωνικά πόστα, να ξεσπαθώνουν και να διατυμπανίζουν το πόσο ελεύθεροι και ανεξάρτητοι είναι. Χθες, μετά την ανακοίνωση της εκκαθάρισης στον city fm, ούτε ένας από αυτούς δε βρέθηκε να πει μια κουβέντα για τους εργαζόμενους στις επιχειρήσεις της οικογένειας Αγγελόπουλου.

Ακολουθώντας την τακτική της σιωπής, η βουλευτής του ΚΚΕ και παραγωγός του προγράμματος, Λιάνα Κανέλλη, δε θέλησε να πει απολύτως τίποτα. Στην επικοινωνία που είχε μαζί της ρεπόρτερ της zougla.gr περιορίστηκε στο ότι θα μας απαντήσει σήμερα. Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε να «στολίσει» την εργοδοσία, που άφησε στο δρόμο τόσους εργαζόμενους, να αναλάβει διαμεσολαβητικό ρόλο, να πει μια κουβέντα, βρε αδελφέ -μάταια όμως, μείναμε στα χαμόγελα της φωτογραφίας.

Λες και ήταν συνεννοημένοι. Καλέσαμε τον Θεόδωρο Πάγκαλο, δεν τον βρήκαμε, αλλά μιλήσαμε με δικό του άνθρωπο, ο οποίος μας είπε να τον καλέσουμε σήμερα. Τι έπαθαν άραγε όλοι αυτοί; Πού είναι το χιούμορ τους, η χάρη τους και η ελευθεροστομία τους; Μην είναι η στενοχώρια τους, που εχάθη το μεροκάματο; Μην είναι που η Γιάννα είναι στενοχωρημένη και δε θέλουν να βαλαντώσει;

Μόνο ένας από τους πολιτικούς, που έκαναν μέχρι πριν από λίγες ημέρες εκπομπή στο ραδιόφωνο της Γιάννας, έδωσε μια μεστή και περιεκτική απάντηση για το κλείσιμο του σταθμού, ο Στέφανος Μάνος. Ήταν λαλίστατος, όπως στην εκπομπή της Παρασκευής με τον Θεόδωρο Πάγκαλο, είπε τόσα πολλά που προς το παρόν φοβηθήκαμε ότι η κ. Αγγελοπούλου σκιάχτηκε. Ακούστε τον να λέει ένα «Λυπάμαι πολύ που έκλεισε». Ερώτημα: την Γιάννα λυπάστε ή τους εργαζόμενους;

Δηλώσεις Στέφανου Μάνου

Ευτυχώς που κάποιοι είπαν και δυο λόγια παραπάνω, για να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας. Ο Ανδρέας Ρουμελιώτης, που δεν είναι πολιτικός, ξεκαθάρισε λίγο τις συννεφιασμένες σκέψεις μας. Είπε ο άνθρωπος αυτό που λένε και οι εργαζόμενοι, ήταν πολιτική απόφαση να πάρει το συγκρότημα η κ. Αγγελοπούλου και ήταν επίσης πολιτική απόφαση να το κλείσει. Όσο γι' αυτό που λέτε, κύριε Ρουμελιώτη, για το ότι δεν έπρεπε να περιμένει η οικογένεια να βγάλει τα λεφτά που βγάζει στα καράβια, είστε άδικος. Την ρωτήσατε ποτέ τι κόπο θέλει για να νοικιάσεις τη θαλαμηγό σου για 400.000 ευρώ την εβδομάδα; Λίγη σοβαρότητα παρακαλώ.

Δηλώσεις Ανδρέα Ρουμελιώτη

Ο Χρήστος Φερεντίνος ούτε πολιτική προσπαθεί να κάνει ο άνθρωπος, ούτε δημοσιογραφία, λέει σταράτα ότι δεν έχει δει πιο άγριο λουκέτο. Το φώναζαν τα παπαγαλάκια, Χρήστο μου, αλλά νόμιζες ότι το φωνάζει ο Παπανδρέου στις διαφημίσεις της Ν.Δ.

Δηλώσεις Χρήστου Φερεντίνου

Επειδή ο κανόνας επιβεβαιώνεται -οι άνθρωποι που ασχολούνται με την τέχνη είναι πιο ελεύθεροι από εκείνους που αυτοδιαφημίζονται ως ελεύθεροι και όταν έρθει η ώρα δείχνουν πόσο «μικροί» είναι- ο Παναγιώτης Τιμογιαννάκης μίλησε πρώτα απ’ όλα για τους εργαζόμενους.

Δηλώσεις Παναγιώτη Τιμογιαννάκη

Δε θα μπορούσαμε να τον ξεχάσουμε: Τζίμης Πανούσης. Πήγαινε για εκπομπή και το βρήκε κλειστό το μαγαζί. «Βρήκε την πόρτα της κλειστή και τα κλειδιά παρμένα». Δεν τον εντοπίσαμε, ψάχνει τα κλειδιά.

πηγή: www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...