Σιγά μην μας σώσει ο Παπαδήμος

ΣΕ ΠΟΙΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΕΝΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ;
Μπάχαλο τα Ελληνικά  Δημόσια Νοσοκομεία που μέσα στην κρίση γίνονται ακόμα πιο ανυπόφορα για τους Έλληνες αλλά και αλλοδαπούς ασθενείς που "φιλοξενούν". Εικόνες χάους στην κυριολεξία και χωρίς λεφτά δεν κάνεις δουλειά. Απίστευτη ταλαιπωρία που διαπιστώσαμε ατυχώς ιδίοις όμμασι. Τελικά και λίγα κάναμε για τους φακελάκιδες γιατρούς όταν τους καταγγέλαμε. Τώρα αυτοί ζουν με τα εκατομμύριά μας έχουν φύγει από τα Δημόσια Νοσοκομεία και άφησαν κάτι νέα παιδάκια να το παίζουν γιατροί. Ατυχώς για αυτούς ο Ιπποκράτης ήταν Έλληνας και αυτοί σε καμμιά περίπτωση δεν πιστεύουν στον Όρκο που έδωσαν όταν έπαιρναν το πτυχίο τους. Για τον Παπαδήμο θα τα πούμε αναλυτικά τις προσεχείς μέρες. Ένας τραπεζίτης ήρθε για να σώσει το ΕΥΡΩ και όχι τον κοσμάκη αυτό είναι το πρώτο σχολιό μας.
Και ατυχώς για τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ δεν χαιρόμαστε καθόλου που τελικά ο Σαμαράς σύρθηκε σε μια συγκυβέρνηση που θα υπογράψει και θα εφαρμόσει μέτρα τα οποία ωφελούν τους ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ-ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ μας και κάνουν τα όνειρα μας για 15 τουλάχιστον χρόνια ΕΦΙΑΛΤΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...