ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ

“Πολιτική σημαίνει πόλεμος. Οικονομία να ξέρεις πότε θα τραβήξεις τη σκανδάλη.” Από την ταινία: The Godfather III

Δυστυχώς, η χώρα μας βουλιάζει κάθε μέρα όλο και περισσότερο στο βούρκο. Σε όλο τον απλό κόσμο, που δεν έχει ούτε την παραμικρή ενασχόληση ή σχέση με πολιτικά κόμματα και πολιτική είναι πλέον φανερό πως οι πολιτικοί, οι “πατέρες του Έθνους” είναι διεφθαρμένοι και πως έχουν πλουτίσει ληστεύοντας τα Δημόσια Ταμεία. Παίρνοντας “μίζες” από μεγάλες εταιρείες προκειμένου να προωθούν τα συμφέροντά τους και με ένα σωρό άλλους “νόμιμους” τρόπους (off shore εταιρείες κλπ κλπ). Είναι εύλογο λοιπόν, να δημιουργείται δυσαρέσκεια. Είναι ακόμα πιο λογικό όμως, κάποιοι να προσπαθήσουν να διαχειριστούν την οργή του Λαού, την οργή των Ελλήνων, προκειμένου να διατηρήσουν την εξουσία τους ή και γιατί όχι αν μέσω κρίσης να την αυξήσουν.

Τα κανάλια και οι εφημερίδες και οι κυβερνητικοί μηχανισμοί που βρίσκονται πίσω τους, προσπαθούν να οδηγήσουν τη λαϊκή δυσαρέσκεια σε φορείς που ελέγχονται απόλυτα από αυτούς. Έτσι, αποδυναμώνουν τη δυναμική και ταυτόχρονα καταστέλλουν και αποτρέπουν τον κόσμο από το να φέρεται εναντίον της κυβέρνησης, όπως φάνηκε εχθές ξεκάθαρα από τη δράση των κουκουλοφόρων αναρχικών και την απόλυτη συγκάλυψη τους από τα μέσα αποκρύπτοντας την ταυτότητά τους.

Όμως, πέρα από αυτούς που προσπαθούν να εγκλωβίσουν τους Έλληνες και να αυξήσουν τις εξουσίες τους σε πολιτικά παζάρια που γίνονται στο παρασκήνιο, υπάρχουν κι αυτοί που προσπαθούν μέσα από την Οργή να γεννήσουν στις ψυχές των Ελλήνων τη Δύναμη που έχουν απολέσει. Τη Δύναμη του Γκρεμιστή και του Χτίστη.

Όποια Ελληνίδα και Έλληνας, μπορεί να βάλει το μυαλό του να σκεφτεί πέρα από τους δρόμους που φωτίζουν τα μέσα “ενημερώσεως” και οι δηλώσεις των βουλευτών, η κρίση της Ελλάδας δεν είναι μόνο οικονομική. Το πολιτικό κατεστημένο και οι μηχανισμοί που έχουν στήσει και προσπαθούν να μαντρώσουν όλους τους Έλληνες που εναντιώνονται στην κυβέρνηση-μαριονέτα των Διεθνών Τοκογλύφων:

-δεν μπορεί ούτε να διώξει το ΔΝΤ. Γιατί αυτοί το έφεραν ως λύση στην οικονομία που οι ίδιοι κατέστρεψαν με τις κυβερνήσεις τους τόσα χρόνια.

-ούτε να σταματήσει τις ορδές των λαθρομεταναστών από την Ασία και την Αφρική που έχουν εισβάλλει και ρημάζουν την ενδοχώρα και που υπερασπίζονται παρέχοντάς τους περισσότερα δικαιώματα από τους ίδιους Έλληνες στο Ευαγγέλιο του Αντιρατσισμού.

-Ούτε θα μπορέσει να σταματήσει τις πάσης φύσεως ενέργειες των κυβερνήσεων που μας μετατρέπουν σε τουρκικό πασαλίκι. Από συμφωνίες που περιλαμβάνουν δεσμεύσεις ως προς την αγροτική παραγωγή στα πλαίσια της “Ευρωπαϊκής” Ένωσης, την ενεργειακή πολιτική, τους στρατιωτικούς εξοπλισμούς μέχρι τη χρηματοδότηση κέντρων υποδοχής λαθρομεταναστών.

Η Ελλάδα, αντί να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις που συμβαίνουν στη λεκάνη της Μεσογείου και στα Βαλκάνια, ξεπουλιέται κυριολεκτικά και δένεται σκλάβα σε Διεθνείς Τοκογλύφους, γίνεται φτωχότερη και δεν έχει να συντηρήσει ούτε τις πρεσβείες της! Η Λιβύη βομβαρδίζεται. Η Συρία είναι στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου. Η Αίγυπτος διχοτομείται. Η Αλβανία, βρίσκεται και αυτή σε κατάσταση ακυβερνησίας.

Τούρκοι επιχειρηματίες αγοράζουν ελληνικά λιμάνια και νησιά και ο πρωθυπουργός των Τουρκομογγόλων να κάνει λόγο για “τιμές ευκαιρίας” ενώ παράλληλα εισβάλλουν εκτός από πολιτικά στη Θράκη και ενεργειακά στο Αιγαίο, ηλεκτροδοτώντας τα νησιά μας και έχοντας υπογράψει συμφωνίες με την κυβέρνηση του κύριου Παπανδρέου και Πάγκαλου που ο μεν χόρευε ζεϊμπέκικα με τους τουρκόγυφτους και προσκύνησε το Μαυσωλείο του Κεμάλ και ο δε, παρέδωσε τον Οτσαλάν στα χέρια των προαιώνιων εχθρών μας.

Την ίδια στιγμή που η Ελλάς καταρρέει, ξεπροβάλλει μια νέα πολιτική Δύναμη. Αυτή λοιπόν η Δύναμη που παλεύει και μάχεται για την Πατρίδα και το Έθνος μας εναντίον αυτού του τέρατος που ο Περικλής Γιαννόπουλος αποκάλεσε “χάρτινο κοκκοράκι”, είναι το Κίνημα του Λαϊκού Εθνικισμού! Ανίκητοι από τις πισώπλατες μαχαιριές και παντός είδος προδοσίες. Δε μας φοβίζουν ούτε οι βόμβες, ούτε οι ενέδρες. Ούτε οι συκοφαντίες των φίλων και οι δολοπλοκίες των εχθρών,. Δε μας φοβίζουν ούτε οι βόμβες, ούτε οι ενέδρες. στεκόμαστε όρθιοι σε ένα κόσμο ερειπίων όπου τα πάντα πουλούνται και αγοράζονται, είμαστε με τα Αιώνια κι Αιματοβαμμένα Λάβαρα στα Χέρια μας έτοιμοι για Αγώνα μέχρις Εσχάτων. ΑΙΜΑ-ΤΙΜΗ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...